Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Csak én utálom az összes...

Csak én utálom az összes alkoholt?

Figyelt kérdés
Ittam már sokfajta alkoholt, de mindegyiknek rossz íze van. Ki az aki megtud ezekből annyit inni, hogy részeg legyen?
2021. aug. 23. 11:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
Magyarországon, az egymillió alkoholista országában nyugodtan maradj távol tőle. Páran majd megbotránkoznak, hagyd rájuk. Csak mert ők nem képesek elképzelni a létezést pia nélkül az nem a te gondod.
2021. aug. 29. 20:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Hehe, utolsó, velem anno közölte valaki (22-23 voltam), hogy őt zavarja, hogy én nem iszom...

Mondtam, engem meg nem zavar, hogy őt zavarja...

2021. aug. 29. 20:30
 13/16 anonim ***** válasza:
12: Igyekszem nem megdöbbeni azon emberek számán, akik próbálnak lehúzni a saját szintjükre. Jó válasz volt.
2021. aug. 30. 17:24
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
ui: Tőlem a munkahelyemen (!) kérdezték meg, hogy mit iszok. A szakrény csurig volt töltve vörös és fehérborral. Amikor közöltem az illetővel, hogy egyiket sem iszom meg, megkérdezte, hogy a lányokat azért még szeretem e.
2021. aug. 30. 17:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Én már csak azért sem ittam az afterparty-n, hogy legyen valaki, aki emlékszik az estére. Fuh de sz@r volt annyi részeg közt... Amúgy én is csak az édes likőröket iszom meg. Még esetleg a sört, de ott is fintorgok az alkohol utóíze miatt. Borból még nem ittam olyat, ami ízlanak, a töménynek meg konkrétan az ízét sem érzem, csak azt, hogy ég a szám tőle. Fingom sincs, hogy mi a jó benne, de ha valaki megél belőle... :D
2021. szept. 16. 01:36
 16/16 anonim ***** válasza:

*Borból még nem ittam olyat, ami ízlene

Bocsi, elírtam! 😅

2021. szept. 16. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!