Csak én utálom az összes alkoholt?
Figyelt kérdés
Ittam már sokfajta alkoholt, de mindegyiknek rossz íze van. Ki az aki megtud ezekből annyit inni, hogy részeg legyen?2021. aug. 23. 11:09
11/16 anonim válasza:
Magyarországon, az egymillió alkoholista országában nyugodtan maradj távol tőle. Páran majd megbotránkoznak, hagyd rájuk. Csak mert ők nem képesek elképzelni a létezést pia nélkül az nem a te gondod.
12/16 anonim válasza:
Hehe, utolsó, velem anno közölte valaki (22-23 voltam), hogy őt zavarja, hogy én nem iszom...
Mondtam, engem meg nem zavar, hogy őt zavarja...
13/16 anonim válasza:
12: Igyekszem nem megdöbbeni azon emberek számán, akik próbálnak lehúzni a saját szintjükre. Jó válasz volt.
14/16 anonim válasza:
ui: Tőlem a munkahelyemen (!) kérdezték meg, hogy mit iszok. A szakrény csurig volt töltve vörös és fehérborral. Amikor közöltem az illetővel, hogy egyiket sem iszom meg, megkérdezte, hogy a lányokat azért még szeretem e.
15/16 anonim válasza:
Én már csak azért sem ittam az afterparty-n, hogy legyen valaki, aki emlékszik az estére. Fuh de sz@r volt annyi részeg közt... Amúgy én is csak az édes likőröket iszom meg. Még esetleg a sört, de ott is fintorgok az alkohol utóíze miatt. Borból még nem ittam olyat, ami ízlanak, a töménynek meg konkrétan az ízét sem érzem, csak azt, hogy ég a szám tőle. Fingom sincs, hogy mi a jó benne, de ha valaki megél belőle... :D
16/16 anonim válasza:
*Borból még nem ittam olyat, ami ízlene
Bocsi, elírtam! 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!