Csak én utálom az összes alkoholt?
Figyelt kérdés
Ittam már sokfajta alkoholt, de mindegyiknek rossz íze van. Ki az aki megtud ezekből annyit inni, hogy részeg legyen?2021. aug. 23. 11:09
2/16 anonim válasza:
Elvből kezdem iszonyat gyűlölni. Tönkretette a családomat (persze tudom,választás kerdése,de akkor is).
Mar a szagát is rühellem és apósék meg mindig isznak meg nyúznak,hogy igyak. Most még könnyű a gyerekre fogni ( szoptatok) de utána megint kezdik.
3/16 anonim válasza:
az alkohol íze nekem se tetszik. fiatalabb koromban tűrtem mert segített feloldódni társaságban, de ahogy egyre idősebb lettem egyre kevésbé kívántam. eleinte koktélokra váltottam mert a sok cukor elnyomta az alkohol ízét. de ma már csak elálmosodok tőle, másnapra meg teljesen kiszáradok és jön a fejfájás. nem éri meg, meg már a hatására sincs szükségem
4/16 anonim válasza:
En se iszok soha. Legnagyobb kilengésem a Rum Kokos csokigolyo :D
5/16 anonim válasza:
Én nagyritkán iszom vodkanarancs, gintonik, ilyesmit, de ha ezentúl soha többet nem ihatnék, nem okozna törést a lelkemben.
6/16 anonim válasza:
Én csak társaságban oldódáshoz használom,ízét utálom
7/16 anonim válasza:
jött valami 50%os alkesz lepontozni
9/16 anonim válasza:
Nem utálom, de én se estem tőle hasra soha. A sör az egyetlen, amit szeretek, de azt sem az alkohol miatt. Rászokni pedig el sem tudom képzelni, hogy lehet...
10/16 anonim válasza:
"Ki az aki megtud ezekből annyit inni, hogy részeg legyen?"
Van pár millió ember aki megtud inni annyit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!