Mi a véleményed a kannás borról?
"Azért nem olyan gyakran iszom."
Ez igazán megnyugtató, főleg a gyerekeid számára.
"A vodka nem ipari alkohol. Teccikérteni?:D"
Én értem, de meséld el ezt az alkoholista szülők gyerekeinek is. Az alkohol rendszeres fogyasztása befolyásolja a személyiséget, megváltoztatja a gondolkodásmódot.
Nekem mindegy, a gyerekeiteknek nem lesz az.
Akkor már majdnem egyertértünk, csakhogy a kannásbor "vodkából" van PLUSZ minden másból (ha feketén készül akkor akármilyen mérgező is lehet), tehát azonos szeszbevitelnél a vodka lesz "egészségesebb".
Lásd:
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__bor-sor-rovidit..
Azért jó lenne megtudni, miből is készül ez a silány minőségű sz...r.
Ahogy végignézem a hajléktalan alkeszokat mindenfelé a városban, (Bp.) egyértelmű a totális agyi - szellemi - fizikai totális leépülés....
Arra is nagyon kíváncsi lennék ki az aki engedélyt ad arra, hogy ilyen méreg, a boltok pultjait gazdagítsa.
(Édesapám épp élet halál között fekszik a belgyógyászaton... ö is ezt itta sajnos.)
A "boltos" és "nemboltos" kannásbor közti különbség azért ég és föld, mindkettőhöz sokszor volt szerencsém kóstolásszinten (többet nem bírtam belőlük).
Az utóbbi pedig abból készül, ami kéznél van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!