Létezik olyan whiskey, ami nem ízesített cukros trágya, de iható olyanok számára is, akik nem bírják az erős italokat? Én eddig egyedül Ballentine's-t ittam, nagyon nem izlett. Semmi ízt nem éreztem benne, csak tömény alkoholt.
"Lehet bennem van a hiba, mert túl sok ízt várok egy röviditaltól."
Akkor ne ilyen párezer forintos röviditalokban gondolkodj, mert azok sajnos csak berúgásra készültek, és még arra se túl jók – a boltiu árukból gyakran ezer forint jut vissza a gyártókhoz. Manapság jó esetben is 6-8 ezertől kezdődnek az olyan rövidek, amiknek érdemi íze is van.
Sikerült a legszrabbal kezdeni.
Mi most vettünk 12 hónapos skót whiskyt, az finom.
10
Pedig minden töményet szobahőmérsékleten fogyasztok.Az Unicumot is.Így jobban lehet érezni az ízét.A jóféle pálinkát meg aztán végképp nem kel behűteni.Úgy kb.a lényege veszik el.Szerintem amelyik töményet csak jegelve lehet meginni mert annyira pocsék az íze azt nem is érdemes..
17
Pedig nekem az unicum egy kesernyésebb sör mondjuk a Pilsner Urquell mellé kifejezetten jó.Hűtés nélkül teljes valójában .Kiegészítik egymást.
Na mindegy.Vannak akik nem szeretik az Unicumot.
----------------------
Whiskeyből a Jim Beamnben érezek valami enyhe édeskés ízt.De hasonló árban inkább Havana Club Anejo Especial rumot mondanám magában kortyolgatva már élvezhető töménynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!