Nagyon ciki? Én utólag jót nevetek anyuékkal együtt
Figyelj...ez csak attól függ, mit vársz magadtól.
A cikiség mindig elvárások kérdése.
Nálam pl irtózatosan ciki, pedig én is üvöltöztem már részegen az utcán nem egyszer, mondjuk nem is örülök neki. Igaz nem hánytam nyilvánosan, főleg nem négykézláb, és SOHA nem volt hányásos semmim (főleg nem a hátam; egyszer láttam ilyen embert, hát mindenkinek kívánom a látványt egyszer, vicces).
Meg persze vannak néprétegek, ahol ez tök normális, hozzátartozik az élet elviseléséhez. Aztán a különböző néprétegek sokszor lenézik egymást. Néha okkal, néha ok nélkül:)
26/F
-Ciki! Nekem is voltak durva dolgaim, bár értem nm anyuci jött el.
-De attól még, h ciki sztem bárkivel előfordul. A tapasztalat szerzés része(bizonyos határokon belül).
- Régen volt és tökgáz, nm vagyok rá büszke: 1kisboltba bementünk kalácsot(xD) venni és így az eladó kérdi h "nem vagytok még fiatalok az iváshoz?" erre válaszoltam neki: Maga se volt mindig ilyen nagyooon öreg. De azt akartam mondani h ő is volt fiatal.
Azóta nm megyek abba a boltba. Egyébként nm is volt öreg meg semmi, csak rosszul fejeztem ki magam.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!