Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nagyon ciki? Én utólag jót...

Nagyon ciki? Én utólag jót nevetek anyuékkal együtt

Figyelt kérdés
A lényeg,h kb 1óra alatt nagyon sok piát megittam és a végén a nagykörúton (Szt. István körúton) 4kézláb mentem hánytam,még a hátam is hányásos volt és kiesett az egész ja és anyuék jöttek értem.Ja lány vagyok.
2010. aug. 27. 21:09
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
18:22! Nem azért kérdezi, hogy ciki vagy nem ciki, mert azt gondolja h az, hanem azért mert szerencsétlen azon az értelmi szinten van, ahol ez a menő.
2010. aug. 30. 15:28
 32/36 anonim ***** válasza:
Igen ciki és az is hogy anyudék ezen nevetnek két pofon kellett volna
2010. aug. 30. 19:59
 33/36 anonim ***** válasza:
Nem ciki! Király csaj vagy! Csípem az olyanokat akik nem rettennek vissza egy kis piálástól!:D
2010. szept. 8. 22:45
 34/36 Phoney ***** válasza:

Figyelj...ez csak attól függ, mit vársz magadtól.

A cikiség mindig elvárások kérdése.

Nálam pl irtózatosan ciki, pedig én is üvöltöztem már részegen az utcán nem egyszer, mondjuk nem is örülök neki. Igaz nem hánytam nyilvánosan, főleg nem négykézláb, és SOHA nem volt hányásos semmim (főleg nem a hátam; egyszer láttam ilyen embert, hát mindenkinek kívánom a látványt egyszer, vicces).

Meg persze vannak néprétegek, ahol ez tök normális, hozzátartozik az élet elviseléséhez. Aztán a különböző néprétegek sokszor lenézik egymást. Néha okkal, néha ok nélkül:)

26/F

2010. szept. 8. 23:10
 35/36 anonim válasza:

-Ciki! Nekem is voltak durva dolgaim, bár értem nm anyuci jött el.

-De attól még, h ciki sztem bárkivel előfordul. A tapasztalat szerzés része(bizonyos határokon belül).

- Régen volt és tökgáz, nm vagyok rá büszke: 1kisboltba bementünk kalácsot(xD) venni és így az eladó kérdi h "nem vagytok még fiatalok az iváshoz?" erre válaszoltam neki: Maga se volt mindig ilyen nagyooon öreg. De azt akartam mondani h ő is volt fiatal.

Azóta nm megyek abba a boltba. Egyébként nm is volt öreg meg semmi, csak rosszul fejeztem ki magam.xD

2010. szept. 21. 17:44
 36/36 A kérdező kommentje:
Hát egyébként teljesen egyet értek veled.Meg igazából szerintem majdnem minden ember életében van legalább egy olyan alkalom mikor kicsit átlépi azt a bizonyos határt.Tény az akinél minden napos az már szerintem is durva de azért mert 1x előfordul azért nem kell lenézni meg leszólni...
2010. szept. 22. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!