Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nagyon ciki? Én utólag jót...

Nagyon ciki? Én utólag jót nevetek anyuékkal együtt

Figyelt kérdés
A lényeg,h kb 1óra alatt nagyon sok piát megittam és a végén a nagykörúton (Szt. István körúton) 4kézláb mentem hánytam,még a hátam is hányásos volt és kiesett az egész ja és anyuék jöttek értem.Ja lány vagyok.
2010. aug. 27. 21:09
1 2 3 4
 21/36 escrogar válasza:
48%
mindenki átesik ilyenen :)
2010. aug. 27. 22:08
 22/36 anonim ***** válasza:
86%
Mindenki? ne mondd már...
2010. aug. 28. 00:16
 23/36 anonim ***** válasza:
85%

Hogy is van a mondás?

Régen a lányok úgy főztek mint az anyjuk, ma meg úgy isznak, mint az apjuk.

2010. aug. 28. 00:16
 24/36 Phoney ***** válasza:
89%

Én sokszor voltam nagyonrészeg az elmúlt ~7 évben, de sosem mentem négykézláb (legalábbis a szobámon kívül:D), nem volt hányás a hátamon és nem találkoztam sejeltrészegen a szüleimmel. Fiú létemre.

Hja, a cikit azt azért kimeríti, igen:P

2010. aug. 28. 06:22
 25/36 anonim ***** válasza:
81%
kib.szott ciki, főleg egy lánynak
2010. aug. 28. 07:27
 26/36 anonim ***** válasza:
46%
Ciki:) de attól még jó! Nekem is volt ehhez hasonló esetem, és mind a mai napig belepirulok az emlékbe, de ennek ellenére gyakran idézgetjük, és jót nevetünk rajta. Semmilyen kihatással nincs az élet további részére - kivéve ha legközelebb a tanáritól az igazgatói irodáig csinálod ezt végig, tanítási időben:-D
2010. aug. 28. 09:33
 27/36 A kérdező kommentje:
Hát azért olvasva a válaszokat azért nem csak én vagyok ezzel akkor egyedül.:)
2010. aug. 28. 11:39
 28/36 anonim ***** válasza:
72%

"Hát azért olvasva a válaszokat azért nem csak én vagyok ezzel akkor egyedül.:)"

és akkor az min változtat?

Pl. már több emberrel is előfordult, hogy is rabolt/gyilkolt, akkor a rablás/gyilkosság már nem bűn. Vagy mégis?

Az, hogy mással is előfordult, nem jelenti azt, hogy nem gáz/ciki.

DE gondolom, ezt tudod, te is cikinek érzed, egyébként nem kérdezted volna.

2010. aug. 28. 18:22
 29/36 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen anno, bár értem sosem kellett jönni, de volt,hogy úgy berúgtam,hogy a buszon belehánytam egy zsepibe, amit aztán kidobtam az ablakon XD, de volt a táskámba is...iii de ciki:S
2010. aug. 29. 09:39
 30/36 anonim válasza:
78%
Előfordulnak ilyen "balesetek". Ha ez sűrűn előfordul na az már nem is ciki hanem ultra gáz.
2010. aug. 30. 10:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!