Nagyon ciki? Én utólag jót nevetek anyuékkal együtt
Figyelt kérdés
A lényeg,h kb 1óra alatt nagyon sok piát megittam és a végén a nagykörúton (Szt. István körúton) 4kézláb mentem hánytam,még a hátam is hányásos volt és kiesett az egész ja és anyuék jöttek értem.Ja lány vagyok.2010. aug. 27. 21:09
11/36 anonim válasza:
Ha először történt, és nagy eséllyel utoljára, akkor nem ciki. Ha rendszeren így szednek össze buli után, akkor ciki.
13/36 A kérdező kommentje:
Ilyet én is csináltam már.Kb azt sem tudtam hol vagyok és anyuékkal elkesztem beszélni beültem a nappaliba a fotelba és csak mondtam és mondtam.De olyan is volt,hogy leszálltam a buszról megkértem várjon meg és pisiltem részegen a busz megálló mögött csak az üveg voltXD
2010. aug. 27. 21:33
14/36 anonim válasza:
Ez undorító és ciki... pedig nem vagyok idős...
20/L
15/36 A kérdező kommentje:
Az előző komment az az első piálósnak szól aki szerint az anyukája szarul néz ki:)
2010. aug. 27. 21:34
16/36 anonim válasza:
ez gáz és mindig az is marad. szánalmas.
17/36 anonim válasza:
Egy férfi is undorító,ha tökrészeg. Egy nő pedig méginkább az! Egy nőnek tudnia kell mennyit ihat,és nem ennyire berúgni!
18/36 anonim válasza:
A tapasztalatszerzés sosem ciki.
19/36 anonim válasza:
Nekem is mostanában volt az első nagy piálásom egy tábor utolsó napján, barátnőmmel nagyon berúgtunk , ő nem is emlészik mindenre pedig ő ivott kevesebbet :)
Szerintem a hányás már gáz de ha csak jól érzed magad az még nem gáz egy lánynál se
20/36 anonim válasza:
nem éppen nőies.
ha sikerült is magam leinni, óvatos voltam, sosem találkoztam a családdal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!