A kérdező szavazást indított:
Agresszív
Poénkodó, hülyeségeket csináló
Mélabús
Aki azt hiszi, hogy jól táncol
Csajozós/Pasizós
Valami más
44 szavazat
2/15 anonim válasza:
Nem nagyon emlekszem milyen szoktam lenni ... inkabb csak elmeselesbol tudom, hogy kitol kell bocsanatot kernem utana :)
3/15 anonim válasza:
Azon is nevetek, ha valaki a kisujját mutatja nekem, illetve elhiszem hogy jól táncolok :'D
A negatív része talán, hogy részegen nincs empátiám. A piától depressziós embereket is megakarom táncoltatni hogy élvezzék a bulit, hamár mind egy helyen vagyunk, ami sokszor csak nagyobb depivel ér véget az ő részükről, mert őket jobb békén hagyni ha abban a fázisban vannak.
4/15 anonim válasza:
Amnéziás. Sokszor kiesett pár óra,fogalmam sincs,merre jártam.
5/15 anonim válasza:
mikor hogy, az agresszíven kívül minden előfordult már. de manapság már csak álmosít engem az alkohol
6/15 anonim válasza:
Ugyanolyan mint józanon, csak nem bírok normálisan járni és beszélni.
7/15 anonim válasza:
rám nem jól hat. agresszív és kötekedő leszek, még jó hogy nem társaságban iszom mert már megjártam volna az tuti. nagyon ingerlékeny leszek és hirtelen dühkitörések. nem a legszerencsésebb. de ha békében vagyok itthon és nincsenek külső behatások akkor nyugiban elvagyok. a vicc az hogy alapból ennek pont a fordítottja vagyok, szótlan és meghúzom magam, nem nyilvánítok véleményt. fura dolgok ezek
8/15 mindentudó99 válasza:
Engem lenyugtat. De már csak keveset és ritkán iszom. Emlékszem haverom meg mindíg kötekedett ilyenkor. Nem győztük elrángatni ha konfliktusba keveredett. Persze néha megcsapkodták ha nem voltunk ott.
9/15 anonim válasza:
Nekem nagyon jó kedvet csinál rendkivül jól érzem magam tőle,egy kicsivel beszédesebb vagyok mint általában és oldotabb,de mindenre emlékszem és sosem voltam igazán részeg hogy ne tudjak magamról.
10/15 anonim válasza:
Attól függ mit iszok de általában a két véglet van. Valamikor vicces, mindenen röhögök és jól érzem magam a másik pedig mikor lefaradok és tompulok ez a bortól szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!