Miért nem tüntetik fel az alkoholt tartalmazó italokos üvegeken a kalóriatartalmat?
Figyelt kérdés
Mert hát köztudott, hogy nagyon hízlalnak. Na már most ha valaki nem akar meghízni, de megisztik mondjuk 7 dl bort naponta, igencsak elcsodálkozik, mennyit hízik, miközben az addigi étrendje nem változott. Szégyen, nem szégyen, elvesztettem a munkámat, előtte soha nem ittam, de most sajna gondolatterelőként megiszok ennyit. Jah, és mennyi idő alatt lehet ennyi borral rászokni az italra? Mert nem szeretnék. :( :( Köszi a normális válaszokat!2010. aug. 27. 15:28
1/7 A kérdező kommentje:
Jav.: italos üvegeken
2010. aug. 27. 15:29
2/7 Harrr válasza:
Ne igyál napi 7 deci bort, és meg van oldva. Felénk az alkeszoknak van az 1-2 liter bor beépítve az étkezésébe.
A rászokás emberfüggő. De ne csodálkozz, ha rászoksz.
3/7 anonim válasza:
Aki minden nap iszik valamennyi alkoholt az alkoholista.
4/7 anonim válasza:
Az hagyján,hogy meghízol tőle,de egy idő után "borvirágos" lesz az arcod,felpuffad a májad,amitől nagy pocakod lesz,ami nagyon visszataszító. Az írásod alapján nekem nőnek tűnsz,egy alkoholista nő még szánalom keltőbb,mint egy férfi. Az ital nem megoldás semmire,találj valami más elfoglaltságot magadnak,mert így nagyon hamar alkohol függővé válhatsz.
5/7 A kérdező kommentje:
Tisztára ki vagyok borulva. Én sem ismerek magamra. Soha nem ittam, mint már írtam is. Csak rájöttem sajnos, hogy jótékony hatása van, mármint olyan szempontból, hogy nem agyalgok annyit. Átmeneti állapotnak tekintem, így csak remélni tudom, hogy nem szokok rá. Amint lesz munkám, visszatérek a régi kerékvágásba.
2010. aug. 27. 19:15
6/7 anonim válasza:
amíg iszol nem lesz munkád, mert egyre lejjebb süllyedsz. ne igyál többet, ne sajnáld magad tovább, hanem szedd össze magad. az önsajnálat sosem jó, az mindig árt. a te döntésed, hogy tiszteled magad vagy magadra köpsz.
7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló és a többiek is: Köszönöm a biztatást! Azon leszek minden erőmmel.
2010. aug. 30. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!