Átlagosan mennyibe kerül 0,5 l csapolt sör?
Figyelt kérdés
Nálunk a Dreher 550, az soknak számít?2021. júl. 14. 00:45
1/12 anonim válasza:
Teljesen a helytől függ, amilyen helyekre én Pesten szoktam járni ott 4-500 Ft egy korsó.
2/12 anonim válasza:
Nincs ilyen hogy 'atlagosan', meg. A mult heten egy tiszai strandon 600 volt a csapolt (magyar) lager, de a budapesti ejszakaban siman van ahol 1300 egy korso 'kezmuves' vagy akar 900 egy Soproni.
3/12 anonim válasza:
Pesten és a Balatonnál már meg sem rebben a szemem a 900-1000 Ft-os Borsodin (vagy világos/barna borsodi Staropramen), ami szerintem a magyar sörfőzes legalja. És amugy itt virít mellette az árlistán 100 Ft-al drágábban Edelweiss, vagy az import Staropramen (Granát es szűretlen) mégis mindenki anszart issza drágán.
Persze vannak olcsóbb helyek is, de azokat keresni kell.
4/12 anonim válasza:
Megiszol előtte 8 sört az úton, aztán mehet a csapolt ezerért.
5/12 anonim válasza:
850,- egy korsó, Nyíregyháza, La terazza a Sóstó partján
6/12 anonim válasza:
Ja, lemaradt, hogy Gösser volt a sör.
7/12 anonim válasza:
Kiírva láttam Staroprament 450 forintért.Viszont alá meg írva volt,hogy az üveg 480 Ft.Amit nem értek.Úgy tudtam a csapolt szokott drágább lenni ugyanabból a márkából.Bár lehet azért mert az üveg tartalmát nem tudják manipulálni.A csapoltat meg esetleg vizezhetik.
10/12 anonim válasza:
Kocsmába nem szoktam járni, a közeli maszek gyorsbüfében 400 Ft fél liter csapolt Soproni. Kicsivel jobban megéri, mert ugyanott a 2 decis 250 Ft !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!