Miért fura, hogy nem szeretek semmilyen alkoholt? 16/L
Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam ezen nagyon csodálkozott..2010. aug. 26. 10:55
11/14 anonim válasza:
"Hát én 16 vagyok és nekem jólesik, néha kívánom is"
Ne harizz, de az ilyenekeből lesznek az alkoholisták.. és nem szép látvány.. inkább utáld az alkoholt mint állandóan kívánd.. persze bulikban egy-egy pohár belefér, de csak úgy unalomból tök hülyeség inni.. inkább találj valami jó elfoglaltságot
Ruckloso inkább kívánj valami/valaki mást..
12/14 anonim válasza:
Ebben nincs semmi fura :) Én még életemben nem voltam részeg :D Nem is bírom a piát, na meg nem is szabad alkoholt innom túlzottan... Max. néha-néha 1 korty édes bor lemegy, de engem már a citromos sör is fejbe vág :D
Örülök egyébként, hogy vannak még olyan fiatalok akik nem isszák seggrészegre magukat minden 7végén... Környezetemben...hát, egy sincs szinte :S :(
19/L
13/14 anonim válasza:
ha valakinek ízlik valamelyik alkohol , akkor ott már komoly gondok vannak :D , én napi 2 doboz sört iszok és jól esik!
14/14 anonim válasza:
Szerintem örülj, hogy nem szereted az alkoholt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!