Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért fura, hogy nem szeretek...

Miért fura, hogy nem szeretek semmilyen alkoholt? 16/L

Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam ezen nagyon csodálkozott..
2010. aug. 26. 10:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem fura,én is utálok minden alkoholt,évente párszor iszok buliba,de nem jellemző és azt is csak a hatás miatt,amugy hánynom kell az izétől:S:S:S:S:

Első nagy korty még talán lemegy,de a másodiknál már rámjön a hányinger,főleg a vodkánál:S:S:S 19/F

2010. aug. 26. 11:03
 2/14 anonim válasza:
100%

Szerintem nem furi.. nem tom mit akarnak a mai fiatalok.. de basszus.. TIZENHAT vagy.. nem tudom, hogy ez eljutott e az osztálytársad tudatáig, de felvilágosíthatnád, hogy neked nem az a dolgod, hogy hulla részegre idd magad hanem, hogy tanulj, hogy legyen belőled valami a jövőben..

23/L

2010. aug. 26. 11:12
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem fura, én utálom az alkoholt, undorodom az ízétől, egyedül a barackos pezsgőt szeretem de azt is csak 3-5 kortyig utána nagyon szar íze van....egyetértek az előttem szólókkal 16 évesen nem az a dolgod hogy vedelj
2010. aug. 26. 11:14
 4/14 anonim válasza:
100%
Szerintem sem fura. Én sem szeretek alkoholt inni, nekem is hányingerem lesz az első kortytól.
2010. aug. 26. 11:26
 5/14 Phoney ***** válasza:

Lehet egy másik oka is...az olcsó alkoholnak mind rossz íze van. A "normális" árkategóriában (ami Magyarországon már soknak számít) lehet, hogy 1-2 dolog már ízlene. (Pl borok 1000-1500 fölött, likőrök és tömények 3500 fölött, stb). Ezek között már sok olyan van, amin nem érezni "alkoholízt".

De 16 évesen tényleg az a legnormáisabb, ha nem vágysz rá:) Ilyen korban szinte senki sem azért issza, mert jól esik, vagy ízlik neki...

2010. aug. 26. 11:54
 6/14 anonim ***** válasza:
készíts mézből vízből és egy csipet élesztőből bort, vagy dobj élesztőt a cukros teaba. A mézbor és a kombucha is finom, 2. próbáld őket hidegen inni, akkor nem érzed annyira az ízüket 16/F
2010. aug. 26. 14:06
 7/14 anonim ***** válasza:

"Nem érezni alkohol ízt"

csupán lemarja az egész torkod,gyomrod:S

2010. aug. 26. 14:10
 8/14 anonim ***** válasza:
Mit mar le a 10-15 fokos bor? még a 40 fokos se mar. Ittal már rövideket? mEr én már igen és tisztán se marnak. 60 foknál nem kell erősebbet inni. ENNYI
2010. aug. 26. 14:30
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát én 16 vagyok és nekem jólesik, néha kívánom is
2010. aug. 26. 14:31
 10/14 Phoney ***** válasza:

14.10: azt mondtam, alkoholÍZT nem érezni. Nem ugyanaz! Egyébként meg nem minden töményet kell egyben rápocsolni a garatodra, bár itthon ez az elterjedt. Nameghát nem csak töményen lehet alkoholt inni....

Ruckloso: vannak kivételek, másrészt fiatalon az ember "szükséges rosszként" elviseli a mellékízeket, a gyomor forgását, mert a dolognak csak egy része esik neki jól. Meg aztán az ember baromijól bemeséli ám magának, hogy neki ízlik ez vagy az, ha oka van rá. Mint ahogy minden magyar náci imádja a pálinkát, még akkor is, ha nem. Elgondolkodtató:D

De még egyszer: lehetsz kivétel is.

2010. aug. 26. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!