Szerintetek van olyan ember, aki egyáltalán nem szeret semmilyen alkoholt?
Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 20:23
5/10 anonim válasza:
Nekem van egy tanárom, és egy oktatóm, aki nem ivott egy kortyot sem soha életében... Állításuk szerint, én meg úgy vagyok vele, hogy mi a francért hazudnának? A diákjuk vagyok még egy évig látnak, nem hiszem, hogy kamu
6/10 anonim válasza:
Itt vagyok.
Jól nézd meg, amit leírok, mert nem sok ilyet fogsz látni: 18 éves vagyok, és fingom nincs, miért tartja mindenki akkora "bulinak" az ivászatot. Szinte soha nem iszom, ha iszom, sem élvezetből teszem.
8/10 anonim válasza:
Én pl. a pálinkából egy mikro kortyot is alig tudtam lenyelni, xal...
9/10 anonim válasza:
Szerintem senki nem szereti az alkoholt.
azért isszák mert hűde menő.később pedig függőségből.
az alkoholnem finom, szétmarja a szád.ki a fene szereti.ráadásul tönkreteszi azt aki issza és azokat akik eggyüt élnek az alkesszal.
Nevetséges, gyerekes dolog az alkoholt meginni.butaság.
10/10 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval. Élvezeti értéke számomra nagyon kevés italnak van, pl. a mojitónak, de töményből még nem nagyon ittam olyat, ami ízlett volna. Nem hiszem, hogy a pálinkára bárki is az íze miatt szokna rá. És az kinek kellemes, hogy lehajtja, és alig kap levegőt? Az emberek azért isszák, mert vagy függők, vagy kikapcsolódni akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!