11/16 anonim válasza:
Nekem sajnos a vörösbortól fáj a fejem, még egészen pici mennyiség után is. Könnyű, száraz fehérbort szoktam inni, Irsait vagy a spanyol verdejo-t.
12/16 anonim válasza:
Szerintem attól függ, hogy mihez és mikor.
Például magába, esetleg egy desszerthez egy édes vörösbor (bár a desszerttől is függ). Míg például egy marharaguhoz inkább egy száraz fehérbor való. Bár ez az én véleményem, gondolom ebben is főként a szubiektív ízlés a mérvadó.
13/16 anonim válasza:
Én az úgy nevezett Kocintos tabletás bort szeretem.
14/16 anonim válasza:
a vörös sajnos engem is tönkretesz. édes fehéret szeretem (igen tudom nyomi vagyok), szárazzal szoktam főzni, de van amit abból is szeretek. a sangriát a nosztalgiafaktor miatt szeretem. prosecco is nagyon jó. port(ói?) télen hidegben jól esik, felmelegít, de nagyon fejbeüt.
15/16 anonim válasza:
Inkább fehér. Első helyen az Irsai. Azon kívül furmint, hárslevelű, királyleányka, de nem vagyok egy nagy boros, így ha vörösborral kínálnak azt is elfogadom, annyit nem iszok belőle, hogy tönkre tegyen, max. fél pohárral. Ha arról van szó, hogy veszek, akkor Irsait veszek, ha arról van szó, hogy nők is lesznek a társaságban, akkor veszek "nekik" furmintot, és azért én is rákóstolok.
16/16 anonim válasza:
A vörös és az édes borokat nem szeretem. Szóval maradnak elsősorban a száraz, félszáraz fehérek és rosék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!