Staropramen legújabb, PRAHA nevű söréről tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Jó lett?2021. jún. 9. 09:06
11/13 anonim válasza:
Staroprament az összeset licensz alapján gyártják, importot nem lehet kapni (legalábbis a nagyáruházakban, lehet hogy valami kisebb italkereskedés behozza)
12/13 anonim válasza:
13/13 anonim válasza:
Nem csak hogy egy teljes százalékkal gyengébb, de ízre sem annyira keserű a Praha, sokkal lágyabb ízű, mint a standard Staropramen! Mondjuk engem nem zavar, mert amúgy se szeretem a túlzottan keserű söröket, viszont a 4% még nekem is kevés, pedig nem vagyok alkesz, de nálam 5% az ideális alsó határ! Persze mindenki egyéni ízlése, hogy milyet szeret, de nálam ez szo-szo, vagyis finom de gyenge!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!