Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Honnan lehet tudni hogy egy...

Honnan lehet tudni hogy egy sör licensz alapján gyártott , vagy import?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a starora meg a kozelra , mit ír a hátoldala akkor ha import és mit ír akkor ha licenszes?

Én nem értettem hogy az írja gyártja xy gyár cseh ország , aztán meg forgalmazza yx gyár magyarország , ez most azt jelenti hogy ez import és forgalmazzák csak , vagy azt hogy pont ez a lincenszes cuccos?

Érdekelne hogy milyen egy nem licensz alapján gyártott staro vagy kozel , csak én eddig nem tudtam megkülönbözteti egyiket sem a hátoldalán írtakból.

A válaszokat előre is köszönöm,

2021. máj. 26. 21:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Egy külföldi sört is kell valakinek forgalmaznia Magyarországon...

Ha azt írja, hogy Csehországban gyártva, akkor ott készült. Ha meg a gyártási hely Magyarország, akkor licenszelt. Nem is értem, hogy lehet ezt nem érteni.

A Staroból a sima világost a Borsodi gyártja, a többi import. A Kozel mind licenszelt Dreher-gyártmány.

2021. máj. 26. 22:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert mindegyik starora , világosra , barnára , szűretlenre , az volt írva hogy gyártja cseh országban , de forgalmazza a borsodi , és én úgy tudtam hogy csak a világost és a barnát gyártja a borsodi.
2021. máj. 26. 22:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

2

A világost,Darkot azt licensz alapján gyártja a Borsodi.

[link]

[link]

A Granát,Unfiltered az eredeti.Csak forgalmazza.

[link]

[link]

2021. máj. 27. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!