Win 10 Home-al vásárolt laptopon a microsoft office csomaghoz hol van a licensz kulcs?
A windows aktiválva, a frissítésekkel együtt aktiválódott gyári kulccsal, azt írja. elindítottam a word-öt, majd kiírta, hogy aktiválnom kell, viszont fogalmam sincs, hogy hol van hozzá a termékkulcs.
Vanegy crackelt office csomagom, azt fel tudnám telepíteni. akkor kettő lesz belőle, vagy csak aktiválódik?
Ez nem az a fórum ahol Warez kérdéseket lehet feltenni. De én a helyedbe eltávolítanám az előtelepített verziót.
Amúgy lehet venni kulcsot is, 3-4 ezer körül. Hardverapro, aliexpres stb. Ugyan az se legális, de legalább megkíméled a géped az illegális aktivátorok mellé csatolt kis meglepetésektől.
"majd kiírta, hogy aktiválnom kell, viszont fogalmam sincs, hogy hol van hozzá a termékkulcs."
A Microsft Office egy külön termék. Bár a Windows 10-hez próbaverziós termékként adják,
de teljes használatához meg kell venned és aktiválnod:
Ha közoktatásban dolgozó tanár/diák vagy, akkor "ingyen" (az adófizetők pénzén) hozzájuthatsz:
"Ingyen" (az adataidért cserébe) mind a Microsoftnak:
mind a Google-nak:
van online irodai alkalmazása.
Teljesen ingyen van nyílt forrású, multiplatform alternatíva:
kompatibilis a Microsoft termékével, mint az ugyancsak ingyenes WPS Office is:
Azért kíváncsi lennék, hogy #1-et miért pontozták le, illetve hogy aki szerint hamis az álíltása, azok szerint mi a helyes válasz?
Persze, gondolom, pár féltudású zsigerből nyomja az X-et, olyanok, akik életükben nem vettek notebookot leális oprendszerrel.
A helyzet pedig tényleg az, hogy a noetbookok döntő többségére "gyárilag" telepített Office az Office 365 aktiválatlan (próbaverziós) példánya, amihez ha használni akarod, elő kell fizetned.
"Amúgy lehet venni kulcsot is, 3-4 ezer körül. Hardverapro, aliexpres stb. Ugyan az se legális, de legalább megkíméled a géped az illegális aktivátorok mellé csatolt kis meglepetésektől."
De, az EU-ban ez legális.
Ha tanuló vagy, akkor lehetőséged van a tanulmányaid idejére Office 365 előfizetést szerezni.
Egyébként meg ideje lenne ráébredni, hogy nem csak a Microsoft termékei léteznek, ráadásul a többi sem csak valamilyen B-kategóriás termék, hanem nagyon is versenyképes alternatíva. LibreOffice, WPS Office, OnlyOffice, Softmaker FreeOffice. Ingyenesek, tehát nem kell illegálisan, ki tudja, milyen kártevőt tartalmazó szoftvereket telepítened. Ezek legálisak, ingyenesek, és tiszták.
#6: Hát nem tudom, legyen neked igazad.
Viszont akkor az alábbi cikket nem tudom hova tenni, hiszen Németország is EU tag: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!