Hová tűnt a Lobkowicz?
Figyelt kérdés
Nem egy mindenhol kapható nép sör, jellemzően az Auchan-okban szoktam rátalálni, de már bejártam mindegyiket, és amióta ez a vírus mizéria volt december környékén eltűntek, és azóta sehol semmi.
Valaki sörgurunak van infója róla?
2021. jún. 7. 12:43
1/3 anonim válasza:
Hát, meg nem tudom mondani mikor láttam utoljára, de több helyen is. Nagyobb láncoknál tán Tescoban és Pennyben is. Illetve 1-2 kisboltban is volt, hogy belefutottam már.
2/3 anonim válasza:
Pennyben is volt, a Rychtart is ugyanazok gyártják.
Ajánlom helyette a Budweiser Darkot és a Zipfert vagy a Konrad söröket, bár kicsit drágábbak.
Beerboxot ajánlom, ott online is tudsz rendelni, és ott sokféle cseh sör van elérhető áron.
3/3 A kérdező kommentje:
Penyben az ALE volt de az is eltűnt, még a Lager elött, pedig nagyon jó sör az is.
Azt az oldalt megnézem, hátha sikerrel járok, nagyon ez a konkrét Lobko. Lager kéne.
2021. jún. 7. 14:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!