Hány sörtől lehet berúgni?
Az alkoholtolerancia teljesen egyénfüggő.
Egy 45 kilós tinilány 3-tól szédeleg, egy elhízott alkoholistának meg kell 8, hogy érezzen valamit.
5-6 után érzek valamit.
De nem berugást
Berúgni nem szoktam sosem (fiatalként nagy szám volt, felnőttként már nem, főleg ha dolgozni kell másnap)
2-3 sör az, amitől már jobban érzem magam
Mostanában whiskey-t szoktam inni, 20cl whiskey 1.75L zéró kólával bekeverek, és ez egy kellemes kis esti sorozathoz vagy filmhez bőven megteszi 😄
Ez erősen függ testsúlytól és bmi-től, viszont a genetikától is.
Ismertem olyat aki napi 8 liter sört (!!!) megivott azért hogy kibírja az esti heroinozásig. Sose volt különösebben részeg.
Én személy szerint egy 2 lityós kőbányai után már nem vezetnék, 2 ilyen után meglehetősen ittas állapotba kerülök.
De olyat is ismerek aki 3 sör után berúg, anyám például 1 után is szédelegni szokott, meg olyat is aki annyit iszik amennyit akar de sörtől sose rúg be.
Attól is függ hogy mennyit ettél előtte. Reggel éhgyomorra pár sörtől be lehet barmolni mint a vaddisznó, 3 tányér pörkölt után/közben viszont nagyjából annyit iszol amennyit szeretnél.
De mégegyszer, ez erősen emberfüggő.
Én még sosem láttam embert csak sörtől igazán berúgni.
Ex-báros :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!