Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hány sörtől lehet berúgni?

Hány sörtől lehet berúgni?

Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 20:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Nekem már 4től sikerül kb
2021. máj. 1. 20:08
 2/11 anonim válasza:
Ez függ sok mindentől, nekem a legtöbbször egy ötöt minimum meg kell innom hozzá.
2021. máj. 1. 20:15
 3/11 anonim ***** válasza:
67%

Az alkoholtolerancia teljesen egyénfüggő.

Egy 45 kilós tinilány 3-tól szédeleg, egy elhízott alkoholistának meg kell 8, hogy érezzen valamit.

2021. máj. 1. 20:18
 4/11 anonim ***** válasza:

5-6 után érzek valamit.

De nem berugást

2021. máj. 1. 20:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem a négyszázalékosból elég kettő. Négytől már beállnék mint a gerely.
2021. máj. 1. 20:31
 6/11 anonim ***** válasza:
82%

Berúgni nem szoktam sosem (fiatalként nagy szám volt, felnőttként már nem, főleg ha dolgozni kell másnap)

2-3 sör az, amitől már jobban érzem magam

Mostanában whiskey-t szoktam inni, 20cl whiskey 1.75L zéró kólával bekeverek, és ez egy kellemes kis esti sorozathoz vagy filmhez bőven megteszi 😄

2021. máj. 1. 20:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez erősen függ testsúlytól és bmi-től, viszont a genetikától is.

Ismertem olyat aki napi 8 liter sört (!!!) megivott azért hogy kibírja az esti heroinozásig. Sose volt különösebben részeg.

Én személy szerint egy 2 lityós kőbányai után már nem vezetnék, 2 ilyen után meglehetősen ittas állapotba kerülök.

De olyat is ismerek aki 3 sör után berúg, anyám például 1 után is szédelegni szokott, meg olyat is aki annyit iszik amennyit akar de sörtől sose rúg be.

Attól is függ hogy mennyit ettél előtte. Reggel éhgyomorra pár sörtől be lehet barmolni mint a vaddisznó, 3 tányér pörkölt után/közben viszont nagyjából annyit iszol amennyit szeretnél.

De mégegyszer, ez erősen emberfüggő.

2021. máj. 1. 21:03
 8/11 anonim válasza:

Én még sosem láttam embert csak sörtől igazán berúgni.

Ex-báros :))

2021. máj. 1. 21:31
 9/11 anonim ***** válasza:
4-tol indul a hangulat ... 6-nal mar jol vagyok ... 8-tol kezdek bekemenyedni ... 10 utan jobb ha nem futunk ossze :)
2021. máj. 1. 21:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem 6-8 liter kőbányai kell :D
2021. máj. 4. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!