Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért mondják hogy sörtől nem...

Miért mondják hogy sörtől nem lehet berúgni mikor én 8-10 sör után a világomat nem tudom?

Figyelt kérdés
2021. márc. 26. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Jah ezt én sem értem régen mikor nem bírtam meg a piát (lány vagyok) egy korsó sortol berugtam. Nem vicc. Annyi hogy éhes is voltam.
2021. márc. 26. 20:32
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Mert értelmes ember nem iszik meg 8-10 sört. Ha háromdecisekkel számolunk, az is 2,4-3 liter. Szerinted 3 liter kakótól még jól éreznéd magad, vagy attól is behánynál?
2021. márc. 26. 20:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Én sokkal kevesebbtől is kilennék.
2021. márc. 26. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak a nagy dumások szövege, hogy sörtől nem lehet berúgni.

Ha valaki bírja a piát, és nem azzal a céllal issza a sört, hogy berúgjon, szóval, mondjuk csak óránként egyet iszik meg vagy annyit sem. Akkor lehet, hogy előbb lesz vége a bulinak, összejövetelnek, mintsem ő berúgott volna.

De, ez nem azt jelenti, hogy ő képtelen lenne berúgni csak sörtől. Többet kellene innia belőle, mindössze ennyi. Illetve, ha a mennyiség meg is van, lehet még ludas a túl lassú sebesség. Fél óránként egy sör 6-8 órán keresztül azért bárkit megfektet. Ellenben hasonló mennyiségű sör, csak fele,-harmad akkora sebességgel már egyáltalán nem biztos.

Én is volt, hogy nagyon sok sört ittam meg egy nap anélkül, hogy berúgtam volna, csak épp az kora reggeltől késő estig tartott, bőven több mint 12 órás időtartamon keresztül(építkeztünk). Annyi idő alatt az első sörök már nyilván ki is mentek belőlem.

2021. márc. 26. 21:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Hallottam olyant aki azt mondta,hogy megívott 3 liter pálinkát.Ami nyilván lehetetlen...Nagyot mondanak.Ennyi.

Nem is kell olyan hatalmas mennyiség a sörből,hogy hatása legyen.Ha mondjuk másfél,két óra alatt megiszik az ember 5-6 sört már azt is lehet érezni.

Meg vannak erős sörök is.

Aki ezt hangoztatja azt azért megnézném hogyan fest mondjuk 10 ilyen után :

[link]

2021. márc. 27. 01:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez egy közhely.

Aki ilyet mond, az pszichológiailag érdekes eset lehet.

2021. márc. 27. 19:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Be lehet csak sokkal nehezebb mert szénsavas és alacsony az alkoholtartalma a töményekhez képest. Ha valaki rendesen eszik is piálás előtt akkor sörből nem nagyon fér belőle annyi a gyomrába hogy berúgjon + ugye a kaja jól fel is szívja úgy nehéz. Ellenben olyan volt hogy munka után fáradtan a melegbe nem nagyon ettem csak faltam és nekiálltam sört vedelni úgy 3 óra alatt 6-7 már odaver rendesen.
2021. márc. 27. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!