Ha az ár nem számítana, milyen sört kérnétek egy kocsmában? (Milyen márkából mit?)
Figyelt kérdés
2021. ápr. 17. 16:02
12/22 anonim válasza:
azt a finom 7,5%-os barnát amit egyszer ittam
13/22 anonim válasza:
#6: Jajj de jó, hogy ismeri valaki rajtam kívül! Sajna ritkán jutok hozzá itt Borsodban!
14/22 anonim válasza:
13. Hát erre nem elterjedt annyira, az átlag kőbányai, soproni, borsodi, heinkeint ha ismerek. Bár én a kőbambit is megiszom, néha jó.
15/22 anonim válasza:
Mondjuk egy Bokke lambicot. Ezek a világ legjobb lambic sörei, 0,75-ös üvegben árulják, kb 25-30 ezer darabja.
16/22 anonim válasza:
HB bűza hidegen melegen bárhogy
18/22 anonim válasza:
# 15 vagyok. Miért kell lepontozni egy választ egy ilyen kérdésnél? Ha az a kérdés, hogy hóvá mennék ingyen nyaralni, akkor ott is a Balaton lenne a jó válasz, a Maldív-szigeteket meg lepontoznátok? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!