Miért bérfőzetik a cefréjüket az emberek mikor a pálinkafőzőben összekeverik a cefrét más emberek cefréjével?
Figyelt kérdés
Valaki hiába csak az egészséges, kimagozott gyümölcsöt adja be, jön egy pistabá aki a földről felszedett tyúkszaros rothadó cefréjét adja be.2021. ápr. 5. 16:40
1/23 anonim válasza:
Én olyan helyen főzetem, ahol nem öntik össze.
Aki nem tudja magának lefőzni, annak úgy sincs más lehetősége.
2/23 anonim válasza:
Igazánból nem öntik össze normális helyen
3/23 anonim válasza:
Én odavittem reggel ötre és megvàrhattam amíg kifőzik.
Csak az enyém öntötte fel így biztos azt kaptam amit vittem.
4/23 anonim válasza:
Ellentétben a városi legendákkal, a legtöbb helyen nem baxnak át, mert akkor nem mész oda többet és nem fizetsz nekik.
5/23 anonim válasza:
Ennyi erővel halott hozzátartozót sem kéne hamvasztásra küldeni.
6/23 A kérdező kommentje:
lefőzni egyszerű, sokkal egyszerűbb mint maga a megfelelő cefre elkészítése.
2021. ápr. 5. 17:06
7/23 anonim válasza:
"lefőzni egyszerű, sokkal egyszerűbb mint maga a megfelelő cefre elkészítése"
Ha van főződ és értesz is hozzá. Ha a kettőből valamelyik hiányzik, akkor a hónapok alatt összehozott cefréből acetonízű, zavaros, ihatatlan lóhúgy lesz és öntheted ki az egészet. Vagy kínálgathatod boldog-boldogtalannak, hogy "há' ez nem az a bóti sz*r". Nem hát, ez ilyen házi sz*r.
8/23 anonim válasza:
Ja, ha van hozzá berendezésed meg helyed. Aki csak zért csinálja a csefrét, hogy az udvar végén álló barackfa leesett gyümölcseit ne kelljen kidobni, mért venne egy főzőt évente egy hordóért? Ráadásul nem csak a pénz a lényeg, azt tárolni is kell egész évben, ne kis helyet elfoglal.
9/23 anonim válasza:
Űrhajót vezetni sem nehéz, csak kell hozzá egy űrhajó. Lehet, hogy pár év alatt megtérül egy főző, de még mindig csak akkor éri meg igazán, ha valaki nagyban űzi a pálinka bizniszt és nem csak saját szükségletre főz évi 10-20 litert(természetesen feketén).
10/23 anonim válasza:
1. Nem keverik be
2. A pálinkafőzés olyan, mint a tapétázás, szoba festés: mindenki meg tudja maga csinálni, mégis sokkal jár (általában), ha szakemberre bízza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!