#9: A kisüsti azt jelenti, hogy kétlécspős lepárlással ÉS kis méretű üstben készül (milyen meglepő) tehát nem a "nagyüzemi" mindenhol kapható termékek. Az hogy te mit értettél alatta a te bajod, én meg mindjárt pálinka alatt a rumot fogom érteni és megmagyarázom hogy én arra gondoltam. Senkit nem érdekel az idióta magyarázkodásod.
#8:Az hogy neked ilyen kapcsoaltaid vannak szép és jó de 1. valószínűleg a kérdezőnek nincsennek, mert akkor nem akarna boltban pálinkát venni 2. a házi/maszek/pult alól adott pálinka mindig lutri, a bolti italoknál sokkal egyenletesebb a minőség, még ha nem feltétlen olyan jó is minden esetben 3. attól hogy te tudsz házit venni és azt szereted, a 20 ezer forintos áron kapható pálinkák legtöbbször már távol állnak a gagyitól.
#11: Nekem pont a zamatosság hiányzik a bolti pálinkákból, Bolyhos vagy Panyolai Elixír már simán a 20e/l kategória, de gyakorlatilag 10-ből 8 házi vagy bérfőzetett nedű bőven megugorja azt a szintet. Tizedáron.
Igen, a minőség változó, ahogy a gyümölcstermés is.
Ez nem ipari szesz.
#11
Vajon miért tűnik úgy, hogy te magyarázkodsz? Az, hogy téged mi érdekel a saját dolgod, de ne próbálj meg mások nevében beszélni. Ha ennyire profi vagy a témában, akkor tudnod kell, hogy a kisüsti technológiánál több száz literes üstöket is használnak és sok pálinkafőzdében alkalmazzák mind a mai napig nagyüzemi szinten.
Ja, és engem nem érdekel tovább az idióta hozzáállásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!