Mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből 2 cl whisky?
Rengeteg mindentől függ, testsúly, alkoholhoz való szokottság, felszívódási és emésztési sajátosságok.
De egy átlag 80 kilós férfinak mondjuk másfél - két óra.
En a rumot sorrel iszom ... nem mindig emlekszem a mennyisegre ... de ha neha bekapok egy melegszendviszet is ... akkor szerintem mehet tovabb a buli :)))
Az alkohol ne szivodjon fel, dolgozzon csak ... a szemetegetonel kell szivatni! :)))
Ittas vezetes ... vervetel ... birosag.
Vedekezesem: a kresz azt mondja, hogy nem lehet bodult allapotban volanhoz ulni ... igaz, hogy a vervetel bunugyi magaslatba emelte az esetemet, de a vervetel mellett elvegzett orvosi vizsgalat eredmenye szerint, minden vizsgalat eredmenye negativ lett ... ebbol is lathato, hogy en egyaltalan nem ereztem az alkoholtol befolyasolt allapotban magam. En azt hittem, hogy az alkohol mar reg kiurult a szervezetembol.
Itelet: egy kis penzbirsag es azonnal visszaadtak a jogsit ... pedig huuu de be voltam baszva (nem veletlenul estem abba a szakadekba) :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!