Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miert Nem Birom a Whisky?

Miert Nem Birom a Whisky?

Figyelt kérdés
A vodkaval semmi bajom,megse erzem,a palinka is siman megy,de ha barmi fele whiskyt csak meg szagolom mar hanyirngerem van,es csak 40% os,nem ertem miert nem birom.

2021. márc. 15. 08:05
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
amiert a helyesirast se
2021. márc. 15. 08:15
 2/7 anonim válasza:
72%
xd
2021. márc. 15. 08:52
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Én se bírom a whiskyt vele együtt a tequilát sem.Azon kívűl bármit.
2021. márc. 15. 09:32
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

#1: Írja ezt az, aki:

- Nem kezdi nagybetűvel a mondatot.

- Nem használ mondatvégi írásjelet.

- Ékezetes betűket még véletlenül sem használ.

Félreértés ne essék, nálam is kicsapja a biztosítékot a kérdező írásmódja, de te sem vagy jobb.

2021. márc. 15. 11:38
 5/7 anonim ***** válasza:
73%

Egyszerűen nem bírod az ízét,szagát.Mint ahogy mondjuk a pacalt sem tudja mindenki megenni.Aki nem szereti az valószínű már az illatától is undorodik.

Van olyan ital amit nem tudok meginni.Volt,hogy meg akartam,ne vesszen már kárba.De az első feles után elöntöttem az egész üveget.

Amit csak undorral tud fogyasztani az ember, azt nem is érdemes.

2021. márc. 15. 12:02
 6/7 Phoney ***** válasza:
48%

Mára a legtöbb ismert, divatos "alapkiadás" whisky elég szar lett (úgy értve, hogy még 10 éve is sokkal jobb volt a helyzet, bár igaz, hogy akkor még drágábbak is voltak, reálértékben). Sok olcsóbb és drágább whiskyt megittam az elmúlt kb. 14 évben, de ha ma egy átlagos söröző kínálatából kéne választanom, akkor a Jack D. nekem elmegy, a többi meg ingyen is max. illemből.

Szóval azért nem olyan biztos, hogy nem bírod „a” whiskyt.

2021. márc. 15. 17:10
 7/7 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező:

[link]

2021. márc. 19. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!