Melyik pia üt a legjobban?
Figyelt kérdés
Az alábbiak közül melyik a legütősebb, amelyiktől 3-4 feles után a legjobban érzi magát az ember? Itt nem a satu részegre gondolok, hogy atomra igya magát valaki, de egy általános jó alaphangulatra.2021. márc. 29. 20:03
A kérdező szavazást indított:
Unicum (sima)
Unicum (szilva)
Finlandia vodka
Royal vodka
Jägermeister
Jim Beam Whisky
Johnie Walker Whisky (Red Label)
22 szavazat
1/9 anonim válasza:
A literes jimmy, főleg ha a fejedre esik :D
2/9 anonim válasza:
Amelyiknek az üvege a kezembe van és fejbekúrlak vele.
3/9 anonim válasza:
Nem márkafüggő, hanem szeszfok-függő.
4/9 A kérdező kommentje:
#3 óriásit tévedsz. Nagyon s9k mindentől függ, még én sem jöttem rá pontosan, de annyit biztosan kijelenthetek, hogy nem feltétlen csak az alkohol %-tól. Ennyi erővel egy üveg bor csak 10% körüli, ha megiszom, mégis jobban megüt, mint fél liter 35%-os, vagy hanyas fütyülős. A bor eleve jobban üt, azt vettem észre, mint más pia, ráadásul attól olyan kába, álmossághoz hasonló sz.r érzés jön, ezért azt igyekszek is kerülni.
2021. márc. 29. 21:35
5/9 anonim válasza:
4
De ezek mind tömények.Ezért itt az alkohol tartalom a lényeg.
A jager,royal,Unicum szilva gyengébbek.A többi egyforma 40% alkoholtartalommal.
6/9 anonim válasza:
Nagyjából mindegyiknek ugyannnyi az alkoholtartalma, így elvileg ugyanúgy üt.
Azt idd, amelyiket a legjobban szereted.
7/9 anonim válasza:
#4: No azért akkorát nem tévedek, gyakorló piás vagyok, már túl egy felesen meg egy sörön és jön a következő így reggeli előtt. Abban igazad van, hogy egyénfüggő. Van egy kollégám, csak pálinkát iszik, egy fél litertől sincs semmi baja, de ha megiszik csak három felest sörrel akkor berúg. Szóval nincs mese, itt hiába kérdezel, magadnak kell kitapasztalnod.
8/9 A kérdező kommentje:
De ha a Jager gyenge, akkor miért ezt választották a legtöbben itt szavazásnál?
2021. márc. 30. 20:06
9/9 anonim válasza:
8
Gondolom azért mert azt szeretik.Ha valaki mindegyiket kedveli,akkor az alkohol tartalom a lényeg az "ütőség" szempontjából.
De ha nem ,akkor hiába erősebb a Jagernél mondjuk a Johnie ha nem meginni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!