Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Soproni IPA vagy Soproni APA ?

Soproni IPA vagy Soproni APA ?

Figyelt kérdés
nem arra vagyok kiváncsi, hogy melyik a jobb mert tudom, hogy kinek mi, hanem arra, hogy melyik jött be jobban nektek a kettő közül?

2021. márc. 27. 16:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

10

A soproniban pont az volt a jó hogy már iható kategória volt, nem volt szuperdrága és minden bolt polcán ott volt. Ittam már sokkal jobbat is de nem 250 forintért.

2021. márc. 27. 19:08
 12/15 anonim ***** válasza:
40%

Szokás szerint törölték az értelmes hozzászólásokat is a f@szságokkal együtt...

Szóval ott tartottunk hogy Angliában vagyok és ha tudtok jó portereket nyugodtan írhattok.

A magyar sörökhöz annyira nem tudok hozzászólni sajnos mert évente kb 2-3 hetet vagyok csak otthon. Amennyire emlékszem az APA egész jó volt, Ipából a Dreher nekem jobban bejött mint a Soproni. A sima Sopronit meg nem innám... A Budapest IPA pl kifejezetten jó volt.

2021. márc. 27. 19:42
 13/15 anonim ***** válasza:
45%
Nekem, az Ipa jobban ízlett.
2021. márc. 27. 19:48
 14/15 anonim ***** válasza:
62%

Az APA ízlett, az IPA nem jött be.

Mondjuk én eleve nem vagyok ipás, az az egy-két ipa ami nekem ízlett (pl Steam Brew imperial ipa) azok is inkább annak ellenére ízlettek hogy ipák voltak. Én személy szerint egy majdnem komlómentes sört mint mondjuk a Szentandrási Black Rose duplabak jobban tudok értékelni mint egy olyat amiben a komló minden mást elnyom.

2021. márc. 29. 12:03
 15/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :)
2021. máj. 23. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!