Soproni IPA vagy Soproni APA ?
10
A soproniban pont az volt a jó hogy már iható kategória volt, nem volt szuperdrága és minden bolt polcán ott volt. Ittam már sokkal jobbat is de nem 250 forintért.
Szokás szerint törölték az értelmes hozzászólásokat is a f@szságokkal együtt...
Szóval ott tartottunk hogy Angliában vagyok és ha tudtok jó portereket nyugodtan írhattok.
A magyar sörökhöz annyira nem tudok hozzászólni sajnos mert évente kb 2-3 hetet vagyok csak otthon. Amennyire emlékszem az APA egész jó volt, Ipából a Dreher nekem jobban bejött mint a Soproni. A sima Sopronit meg nem innám... A Budapest IPA pl kifejezetten jó volt.
Az APA ízlett, az IPA nem jött be.
Mondjuk én eleve nem vagyok ipás, az az egy-két ipa ami nekem ízlett (pl Steam Brew imperial ipa) azok is inkább annak ellenére ízlettek hogy ipák voltak. Én személy szerint egy majdnem komlómentes sört mint mondjuk a Szentandrási Black Rose duplabak jobban tudok értékelni mint egy olyat amiben a komló minden mást elnyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!