Melyik az a magyar nagyüzemi sör ami nektek a legjobban bejön és akármikor nyugodtan veszitek le a polcról?
Soproni Meggy, Málna, Búza. Ipa valamint a hopláger büdös és az íze is szörnyű, apát még nem kóstoltam.
Sima sörből Miller vagy Corona, bár ezek nem magyarok
Nagyobb tételben vásárolva- főként az ára miatt a Pécsi Szalon.Meg az már egy könnyen iható, zavaró mellékízektől mentes sör.
--------------
(Az árukat nem nézve) még a következő sörök: Soproni 1895,Pécsi Premium Lager,Pils,Dreher Ipa,Dreher Gold,Soproni Porter,Dreher Bak..
Dreher IPA és APA
Pécsi prémium
Dreher Bak (bár utoljára rossz íze volt, nem tudom hogy változtattak-e vagy rossz szériát fogtam ki)
Az olcsó sörök közül a Kőbányai szereintem hihetetlenül alulértékelt sör, "puhakettes" csomagolásban még kifejezetten olcsó is.
A sopronit régen nagyon szerettem, de már az 1895 sem jó.
A Borsodi meg amihez nyúl szarrá válik (és másnap elviselhetetlen fejfájássá) Staropramenből is már csak a Granát és az Unfiltered jó, mert az még import.
Soproni Óvatos duhaj sorozat (kivéve a porter)
Pécsi Sör
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!