Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik a legolcsóbb vodka...

Melyik a legolcsóbb vodka amit a Tescoban lehet kapni?

Figyelt kérdés

2021. febr. 27. 22:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10

Másnak meg nem ihatatlanok...Mondjuk szerintem a Russian Standard vagy az Absolut teljesen jó, könnyen iható vodkák.

2021. márc. 1. 02:24
 12/18 anonim ***** válasza:
Magyar ember pálinkát iszik !Ti ruszkij cselavek ???
2021. márc. 1. 05:58
 13/18 anonim ***** válasza:
Én némelyik olcsó német vodkától iszonyat másnapos tudok lenni. Ami nekem legjobban csúszik itteni vodkák közül, az a Smirnoff. A legfinomabb, amiket eddig ittam, az izlandi vodkák voltak. A legdrágább az AK-47, de az is inkább csak az üveg formája miatt (135 euró). Orosz vodkák között van néhány technokol ízű, de vannak olcsók is, amik nagyon jól. Belorusz/ukrán vodkák is jók. Svédektől DQ.
2021. márc. 1. 08:14
 14/18 anonim ***** válasza:

Mégis milyen fenntartásaid vannak a Google-vel szemben, ha szabad megkérdeznem?

Egyébként van még yahoo, safari, stb.

2021. márc. 1. 10:54
 15/18 A kérdező kommentje:

Már nincsenek fenntartásaim. A yahoot is használom már, meg a safarit is.

Ti mennyi vodkát szoktatok meginni egy este alatt?

Én azt gondolom magamról, hogy 4 deci fölé nem nagyon kéne mennem. Régen ittam már vodkát, de akkor sose néztem, hogy mennyi fogy el. De volt párszor h többet ittam mint kellett volna. De most h gondolkodok lehet h elég lenne 3 deci is.

2021. márc. 1. 12:08
 16/18 A kérdező kommentje:
Ja és ha megiszok mellé fél liter sört azt szabad, vagy inkább ne igyak sört mellé. Olvastam vmit régebben hogy a komlótól be lehet álmosodni, meg ilyenek. Van itthon 6 doboz becks sör, és 2 hónap múlva lejárnak. Vagy majd maximum odaadom valakinek.
2021. márc. 1. 12:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Sok mindent szabad,de nem mindent érdemes,én speciel ha iszok akkor egy félét iszok,mert a több féle keverése komoly másnapot tud okozni.
2021. márc. 1. 12:13
 18/18 anonim ***** válasza:
Én russian standardot szoktam. Ár-érték arányban a legjobb, még finomabb is mint a többi, plusz nem leszel másnapos, akármennyit is iszol.
2021. márc. 4. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!