Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik a legolcsóbb vodka...

Melyik a legolcsóbb vodka amit a Tescoban lehet kapni?

Figyelt kérdés

2021. febr. 27. 22:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
2021. febr. 27. 22:26
 2/18 anonim ***** válasza:

A Pure Star asszem, az 2000 körül szokott lenni (0,5 liter).

Magában borzasztó, keverve fogyasztható.

Nem rosszabb, mint a Royal.

2021. febr. 27. 23:39
 3/18 anonim ***** válasza:
Pure Star Vodka.
2021. febr. 28. 02:52
 4/18 A kérdező kommentje:

És egyébként az olcsó vodkáktól más érzés berúgni, mint a minőségibb cuccoktól? Úgy értem, h van e vmi járulékos anyag bennük, amitől esetleg hamarabb beálmosodik valaki, vagy rosszabb lesz a másnap?

Pl a múltkor ittam vmi házi pálinkát, és még be se nagyon voltam rúgva, de már beálmosodtam, és nem is volt kedvem semmihez.

2021. febr. 28. 08:02
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

4

Semmi.Csak desztillált vízből meg gabonaszeszből tevődik össze.Mint a legtöbb vodka.

Maga a részegség ugyanolyan mint valamilyen minőségibb italtól.Viszont odáig eljutni már kicsit nehezebb egy olcsóbb, rosszabb ízű itallal.Mert az nem csúszik olyan könnyen.

2021. febr. 28. 08:18
 6/18 anonim ***** válasza:
Egy ilyen kérdést mi értelme kiírni? Csak rá kell keresni és meg lehet nézni. Még liter árra is le vannak osztva, hogy számolni se kelljen..
2021. febr. 28. 10:22
 7/18 A kérdező kommentje:

egész életemben elkényeztettek. Én magam nem szoktam semmire rákeresni, mert fenntartásaim vannak a googleval szemben, de más keresőt nem ismerek. Meg persze azokban sem bízok.

Egyébként vettem kalinkát, mert az pont le volt árazva, és így alig volt drágább mint a pure star, de gondolom h a kalinka is ugyanolyan sz@r. Egyszer vettem finlandiát, ami talán dupla áron van mint a kalinka, de én pont ugyanolyan ízűnek éreztem. Nem tudom h mennyi pénzért kéne jó vodkát venni, de nekem 10ezer az már sok piára.

2021. febr. 28. 16:29
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

7

Akkor keverd mondjuk narancslébe.Legalább 1:4 arányban.Úgy már nem nagyon lehet érezni a vodka ízét.Így bármelyik vodkát meg lehet inni.

2021. febr. 28. 16:50
 9/18 anonim ***** válasza:
Ha ihatót akarsz akkor a Zubrowka Biala vodka szerintem nem rossz,célnak megfelelő,igazi korrekt lengyel beb@szós vodka ,2500Ft 0,5 liter.
2021. febr. 28. 17:45
 10/18 anonim ***** válasza:

A legtöbb vodkát kóstoltam már (persze az ilyen tízezres Grey Gooseon, Cirocon, Belugán meg ilyeneken kívül) és az a tapasztalatom, hogy magában mindegyik ihatatlan.

Ár-érték arányban a Nicolaus a legjobb.

2021. márc. 1. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!