A Pure Star asszem, az 2000 körül szokott lenni (0,5 liter).
Magában borzasztó, keverve fogyasztható.
Nem rosszabb, mint a Royal.
És egyébként az olcsó vodkáktól más érzés berúgni, mint a minőségibb cuccoktól? Úgy értem, h van e vmi járulékos anyag bennük, amitől esetleg hamarabb beálmosodik valaki, vagy rosszabb lesz a másnap?
Pl a múltkor ittam vmi házi pálinkát, és még be se nagyon voltam rúgva, de már beálmosodtam, és nem is volt kedvem semmihez.
4
Semmi.Csak desztillált vízből meg gabonaszeszből tevődik össze.Mint a legtöbb vodka.
Maga a részegség ugyanolyan mint valamilyen minőségibb italtól.Viszont odáig eljutni már kicsit nehezebb egy olcsóbb, rosszabb ízű itallal.Mert az nem csúszik olyan könnyen.
egész életemben elkényeztettek. Én magam nem szoktam semmire rákeresni, mert fenntartásaim vannak a googleval szemben, de más keresőt nem ismerek. Meg persze azokban sem bízok.
Egyébként vettem kalinkát, mert az pont le volt árazva, és így alig volt drágább mint a pure star, de gondolom h a kalinka is ugyanolyan sz@r. Egyszer vettem finlandiát, ami talán dupla áron van mint a kalinka, de én pont ugyanolyan ízűnek éreztem. Nem tudom h mennyi pénzért kéne jó vodkát venni, de nekem 10ezer az már sok piára.
7
Akkor keverd mondjuk narancslébe.Legalább 1:4 arányban.Úgy már nem nagyon lehet érezni a vodka ízét.Így bármelyik vodkát meg lehet inni.
A legtöbb vodkát kóstoltam már (persze az ilyen tízezres Grey Gooseon, Cirocon, Belugán meg ilyeneken kívül) és az a tapasztalatom, hogy magában mindegyik ihatatlan.
Ár-érték arányban a Nicolaus a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!