A legolcsóbb (gyakran akár 5 literes flakonban forgalmazott) borokat semmi nem veri ár/alkoholban, de nemcsak ebben a „legjobbak”, hanem a túlvilági másnaposságban is, amit csinálnak.
2017. dec. 9. 20:24
2/10 anonim válasza:
2L/550 ftos bort semmi nem veri.
2017. dec. 9. 21:04
3/10 anonim válasza:
Valamilyen töményet kell keverni szénsavassal.
Ami még segít, hogyha keveset eszel előtte és könnyű kajákat, nem zsírosat.
Szerintem a vodka viszonylag olcsó, ha azt kevered valamilyen szénsavas itallal, vagy magában húzod le, elég hamar beüthet.
A bor is jó persze de a nagyon olcsóktól a legtöbb ember rosszul van.
2017. dec. 9. 21:25
4/10 anonim válasza:
De sokan a tátrateára vagy az abszintra esküsznek.
Piszok drága, de nagyon kevés belőle.
Nyilván nem szórakozóhelyen kell megvenni.
2017. dec. 9. 21:28
5/10 anonim válasza:
Dianás cukor rektálisan.
2017. dec. 9. 22:10
6/10 anonim válasza:
Vagy veszel valahol háztól valami nagyon olcsó bort, vagy neked találták ki a tipikus Koccintós és társai műanyag flakonos borokat. Esetleg ha találsz valahol Barths sört, 8.2-est, az szokott lenni 200Ft körül, pár darab elhet elég abból is.
2017. dec. 10. 02:06
7/10 anonim válasza:
Kannás bor meg kommersz tömény. Tuti hazavág. Mondjuk a számba nem venném egyiket se ma már.
2017. dec. 10. 06:44
8/10 anonim válasza:
Szerintem is tabis bor a nyerő. Tescoban is 550Ft a 2 liter. Metroba ha veszel 6 flakonnal előfordul hogy 450Ft körül is kapsz, de mint már mondták előttem is iszonyatos másnaposságot okoz. Mellesleg én életembe 3-szor ittam nagyobb mennyiséget, a 3-ból 2-szer olyan hülye voltam tőle mint amennyire még soha semmilyen más italtól. Ami bár épp ennyire nem olcsó de azért odaver, ha veszel valami aro vagy kunsági vagy ilyesmi szar vodkát és mellé valami 500-600Ft-os pezsgőt vagy 8.3%-os Barth's sört, amit metroban szintén igen olcsón 210Ft-ért lehet venni. Ha a vodkát lekíséred ilyen erősen szénsavas alkoholos itallal az nagyon fejbe tud verni.
2017. dec. 10. 11:29
9/10 anonim válasza:
A legolcsóbb ÜVEGES borok a Penny-ben 270 ft, Spar-ban 300 ft, Tescóban 320 ft szoktak lenni. 7 deci, ugye.
Amit az első írt a legolcsóbb valóban, de én csak nyakig szeretek lenni a pöcegödörben, nem szájig, úgyhogy ezt a kicsivel drágábbat szoktam venni. Amúgy fehér, általában félédes borokról van szó.
Egy átlagos alkoholistának ha tud/bír/mer napi kb 1000 forintot költeni piára, akkor ez tökéletes választás, napi kb 3 ilyen palack, délelőttől lefekvésig (kidőlésig).
2017. dec. 10. 13:40
10/10 anonim válasza:
Igen azt el is felejtettem, most az utolsó juttatta eszembe, hogy ha már rászánod magad hogy ilyen tróger bort igyál akkor jobb ha fehéret veszel, mert ki tudja hogy a vörös tényleg azért vörös e mert piros szőlőből van, vagy azért mert megszinezték ételfestékkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!