A mai fiataloknak oda adják az alkoholt a boltban?
Figyelt kérdés
Én a 2000-es évek elején voltam fiatal, 10 boltból 10-nél odaadták az alkoholt, soha nem kértek személyit, még az ilyen hiper teszkókban sem. Azok más idők voltak. Ma is isznak a fiatalok, sokat látok az utcán de akkor hogy szerzik meg a piát?2021. jan. 28. 21:27
11/15 anonim válasza:
Egy olyan országrészben ahol minden második család szőlész-borász vagy pálinkát főz, nem olyan nagy vasziszdasz elkunyizni vagy behúzni egy lis piát a nagyszülőkől/szülőktől/nagybácsitól stb.
Én kb 8-10 lehettem amikor anyámék leültettek, hogy na fiam, kóstold meg, ebből él az öregapád.
12/15 anonim válasza:
23 vagyok és nem gyerekes a külsőm, de pl a Sparban, Aldiban gyakran elkérik a citromos sörre is.
13/15 anonim válasza:
Én 30 maszkban még engem is benéznek 🤔
14/15 anonim válasza:
Én 28 vagyok és tőlem is állandóan elkérik.
15/15 anonim válasza:
22 vagyok és a munkám miatt általában mindig eléggé ki vagyok öltözve (mármint elegánsabb dolgokra kell gondolni) és még így is mindig elkérik. Pedig szerintem nincs annyira fiatal arcom, 22-nek kinézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!