Bor vagy a sör egészségesebb?
Figyelt kérdés
2021. jan. 19. 21:56
11/25 anonim válasza:
12/25 anonim válasza:
Fehérbor:
Jóval kevesebb antioxidáns van benne, mint a vörösbe és mások vannak benne. Zsírcsökkentő, gyulladás csökkentő, vércukorszint szabályozó, koleszterin szint csökkentő, fogak lepedék képződést gátolja, sok ásványt és nyomelemet tartalmaz jelentős mennyiségben: kálium, foszfor, magnézium (talaj függően egyéb)
13/25 anonim válasza:
Gyerekkoromban vérszegény voltam, orvosi javaslatra (ő még régimódi orvos volt) vörösbort kellett innom ebédhez egy pohárral. Azóta is iszok, de vörösbort pont nem! :-D
14/25 anonim válasza:
7.:Értem,sajnálom.Majd legközelebb jobban figyelek,kösz hogy szóltál.
15/25 anonim válasza:
Kis mennyiségben gyógyszer, nagy mennyiségben méreg. Ez tény.
16/25 anonim válasza:
Írok még pár sort, hogy ezt is le tudjátok pontozni. Nehogy bennetek maradjon, mert rákot okoz!
18/25 anonim válasza:
Én is kérek 0%ot.
Adjátok ki! Ne legyen rákotok emiatt, hogy bennetek marad a rosszindulat :)
19/25 anonim válasza:
7.:Most nézem csak hogy az én számomat írtad,de ezt a választ a 2-es adta.Úgyhogy odafigyelhetnél jobban is.
20/25 anonim válasza:
Ezek csak erre képesek, lepontozni mert ők azt hiszik tudják mi az egészséges, közben elfekvőbe való állapotban vannak. Én ismerek 80+osokat akik 35 évig napi 6 whiskeyt ittak, nem tízet, hatot csak mértékkel és kicsattannak az egészségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!