A bor és a pálinka is csinál sörhasat?
-ilyen mennyiségű alkoholnál kb édes mindegy mit iszol, hizlalni fog
-whisky nem krumpliból készül, hanem gabonából, de ha krumpliból készülne se lenne emiatt hizlalóbb, mint a pálinka
-száraz borban és hozzáadott cukrot nem tartalmazó töményekben(pálinka, vodka, whisky, stb) azonos alkohol mennyiségre vetítve kicsivel kevesebb kalória van, mint a sörben, de mint azt fentebb írtam, ekkora mennyiségnél ez már nem igazán számít
-erősen troll szagú a kérdés
1# Köszönöm a választ!
Én őszintén szólva azt hittem, hogy a sör nem az alkohol, hanem az alapanyaga miatt hizlal ("folyékony kenyér" ugye), ezek szerint az alkohol magában is kövérít?
A tömény konkrétan kinyirja a májad.
Ha valóban figyelnél az egészségedre, nem sörből próbálnád bevinni a BVitamint.
Ha ennyire unatkozol igyál inkább levendula teát.
Ja, amúgy ahhoz, hogy napi 6-7 sörnyi alkohol mellett ne hízzál, kb. abba kéne hagynod az evést. Kivéve, ha rendkívül kalóriaigényes fizikai munkát végzel, persze.
A népszerűbb, olcsóbb söröknek elég alacsony szénhidráttartalma van, mivel ezeknél alapvető gyártási elv, hogy a sz**t is kierjesszék belőle, azaz a CH-k minél nagyobb részéből legyen alkohol. Tehát másféle itallal már alig valamit tudsz lejjebb menni kalóriában, ha adott alkoholmennyiségnél maradsz.
Az alkoholnak egyébként nincs szénhidráttartalma (mivel az alkohol egy vegyület, és nem szénhidrát), az alkoholos italoknak pedig nem feltétlenül van. Adagonként igazán sok szénhidrát csak az édes italokban van.
Az alkohol közvetlenül hizlalni sem tudna, "csak" a mellette feldolgozott étel lesz kalóriafölösleg. Többek közt ezért lesz sovány az alultáplált alkoholista, és kövér az, amelyik eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!