Milyen megfontolásból tesznek egy 0,5 literes sörökből álló csomagba 0,33 literes korsót?
13
Szerintem meg a fél literes praktikusabb és nekem kényelmesebb is.Egyszerre ki lehet tölteni a sört.S ha mondjuk véletlen nem csak egy sör fogy és már hat egy kicsit az alkohol,akkor nem áll fönn az a veszély,hogy az ember leveri a félre tett még sört tartalmazó dobozt.
14: és miből gondolod, hogy te vagy a mértékaadó fogyasztó?
Piackutatás nélkül semmit nem dobnak piacra a gyártók - békélj meg azzal, hogy a többségnek jó a 0,33-as! :)
15
Jól van.De gondolom számodra is az lenne logikusabb ha a 0,33 literes korsó mellé 0,33 literes sört csomagolnak a fél literes mellé meg fél literest? A csomagra nagy betűkkel rá van írva,hogy 5X 05L.Jobban megnézve az is,hogy mekkora a korsó csak az szépen apró betűkkel a hátoldalán.Figyelmetlen voltam.Mert nem gondoltam ilyen magától nem értetődő húzásra.
Nem nagy tragédia.Csupán meglepődtem.
Olvasd már el a válaszokat, eddig mindenki szerint a 0,33-as tökéletes a fél literes sörhöz is.
Egyedül te hözöngsz emiatt, viszont nem te vagy a mérvadó!
17
Itt nem erről van szó...
Adott egy sörcsomag van benne 5 doboz 05 literes sör meg az említett korsó.Még egy részletes képekkel illusztrált sörkitöltési útmutató is található rajta.Erre tesznek hozzá egy 0,33 literes korsót amibe nem fér bele a sör egyben.S így nem is lehet pontosan ugyanúgy kitölteni abba a korsóba ahogy azt a csomagon lévő leírás szerint kellene.Mi ez ha nem logikátlanság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!