Holnap jönnek bátyámék, így szeretnék kipróbálni pár dolgot :D
Van itthon vodkám, narancslevem, ezeket összekeverném egy kis passionfruit sziruppal, illetve blue curacao sziruppal, hogy színes legyen. Ez így vajon finom lehet?:D
Illetve mit lehet csinálni ízesített vodkákból? mogyorós, meggyes, feketeribizlis, mangós
pont jó igy szerintem elég a narancslé is bele finom lessz.meggyes ,feketeribizlis vodka magában is finom mogyoros meg szerintem rossz
2020. nov. 7. 00:03
2/5 anonim válasza:
Miért nem csinálsz egyet és próbálod ki?
2020. nov. 7. 06:13
3/5 anonim válasza:
Mint a multikulti hívők, akik szerint a szivárvány is úgy képződik, hogy összekeverjük a színeket! A valóság az, hogy ha összekeversz különböző színű italokat, akkor nem egy színes, hanem egy egyszínű (sokszor zavaros) italt kapsz.
2020. nov. 7. 09:30
4/5 anonim válasza:
Ha különleges italt akarsz akkor a jég megy előre tele pohárral, az aljára a passion fruit szirup mert az nehezebb, erre pedig nagyon óvatosan a narancslével kevert vodka. Hogy mennyire fog illeni hozzá, nemtudom, viszont rengeteg koktél recept van a neten amikből szemezgethetsz olyanokat amihez van minden vagy majdnem minden :)
2020. nov. 7. 09:49
5/5 anonim válasza:
Nem szoktam koktélokat csinálni, főleg nem ilyesféléket, de úgy tippelem ha kisérletezel 1-2 felespohárnyit akkor össze tudod dobni ezt:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!