Miért van az, hogy előbb behányok, mint ahogy berúgnék?
Viccesen hangozhat a kérdés így elsőre.:D Azt leszögezném, hogy ritkán iszom. 1 évben max 10-szer, az is inkább nyáron, ha buli van. Ennek ellenére, az esetek kb felében, előfordul az, hogy alig rúgtam be, -mondjuk csak ilyen 10/5-re, mégis behányok. Ebből szerencsére nem lett még gázos szitum, mert előre érzem hogy kell és akkor elmegyek wc-re.😂 egyébként vodkaszódát szoktam inni Finlandiaból (Royal, Kalinka kerülendő), mert annak nincs semmi íze. Sört, bort, vagy röviditalt sose szoktam, keverni más itallal végképp nem. Megfigyeltem, hogy 2-2.5 decit hiába iszom meg, alig érzem meg, de már rosszul vagyok. 52 kg vagyok csak, biztos ez is közrejátszik.
Szerintetek, ezt hogy lehetne kivédeni?
#3 á, ez tuti nincs. Semmi más tünetem nincs szerencsére a felsoroltak közül, valamint ételek közül bármit meg tudok enni. Csak az alkohol van rám ilyen hatással.
#1 igen, már én is vigyázok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!