Tegnap vettünk krémwhiskyt, hűtőbe tettük pár órára, ahogy a címkére volt írva. Felbontás előtt felráztuk, de darabos lett és az is maradt a likőr. Miért?
Figyelt kérdés
2018. máj. 1. 19:01
1/2 anonim válasza:
Én még sosem jártam így, pedig régen nagyon szerettem az ilyen italokat.
Ízre jó, nem romlott?
2/2 Phoney válasza:
Ha krémwhisky alatt a whiskys tejszínlikőrt érted (cream liqueur, illetve Irish Cream), akkor ez vagy tróger gyártásra, vagy extrém szállítási/tárolási körülményekre (durva hő vagy fagy, illetve hőingadozás) utal. A tejszínlikőr alapvetően elég instabil, kb. 50 éve külön technológiát fejlesztettek ki rá, hogy palackozva lehessen ilyet árulni. Általában csak házi készítésűvel szokott ilyesmi előfordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!