Egy uveg pezsgotol mennyire lehet berugni?
egy uveg bortol szoktam annyira berugni hogy pont jo....de masnapos vagyok tole.
Palinkatol nem szoktam masnapos lenni,de attol nagyon eldurvulnak a dolgok es nem emlekszem semmire...nem tudom a merteket. Ezert atzan mostanaban borozok attol tudom,hogy mennyire rugok be es meg finomabb is mint az erosebb szesz. 0,7l bor rosze vagy tokai szokott lenni.
Na most ha pezsgot fogok inni mi lessz?
ha pezsit iszol?
2 dolog nagyon hamar berugsz a bubik maitt benne. hamarbb viszik az agyadba.. ugy mint a sör, és másnap olyan hulla másnapos leszel.. hogy kise kelsz az ágybol. ha érdekel mégvmi válaszolok...
Ettol feltem...masnap nemtudok csinalni semmit.
Ez van a borral is. Miert vagyok masnapos(faradt,stb.) ha bort iszok?
hmmm... lehet, hogy nem kellene inni??
(vagy ez túl megerőltető lenne..?)
Én egy átlag szombaton min fél liter whiskeyt iszok és nem szoktam másnapos lenni, de sajnos a mai nap nem jött össze. Van egy haverom aki ettől a mennyiségtől 5x rokázik, de aztmondja ő se szokott másnapos lenni.
Jack Daniel's 4ever!!
Ha te berúgsz egy üveg bortól (0,7 l), akkor nagyon amatőr vagy; gyakorolj még egy kicsit! Egy bor 10-14°-os; Szlotákiába ennél erősebb sörök vannak, pl az Aranyfácán, ha jól emléxem 12°-os, és abból megittam egy rekesszel egy este berúgás nélkül.
Bortól még sosem rúgtam be, sem sörtől önmagában. Egyszerűen hamarabb elteltem vele, és nem bírt többet a gyomrom, minthogy az agyam megtámadta volna. Én felváltva ittam a rövid/sör kombókat, néha egy-egy pohár bort, amit mások fizettek, Szilveszterkor, szülinapkor, ha volt kéznél pezsgő, akkor abból is becsúszott egy liter minimum. Egy Szilveszterkor megittam 24 üveg sört, fél liter töményet, meg két üveg pezsgőt. No, akkor már volt hangulat.
De egy üveg bor? Kóstolónak esetleg...
Ismerem az Aranyfacant. En is Szlotakiaban elek es az ugy hivjak szlotault,hogy Zlatý Bažant.De az ugyan az,mint a többi sör. 12° nem az alkohol tartalmát jelzi,hanem valmi eljárási módját,hogy pl.: mennyi ideig érlelik vagy valmi hasonló.
Van is othon belole es megneztem:
12° - 5% alkohol tartalom
10° - 4,6% a.t.
barna sor - 4,3% a.t. mind a 3 fajta sor Zlaty Bazant .
Nem tudom miert ut ki ennyire egy uveg bor. Pedig alt.minden penteken vagy szombat iszom,mert megyek valmi buliba. Lehet azert mert magas a veremben a bilirubin olyan 25-30 kozott lehet. EZ valmi a majal kapcsolatos állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!