Ihatok-e vitaminokra alkoholt?
Ha mindennap isztok, akármilyen kis mennyiséget, akkor bizony iszakosok vagytok.
Mire jó?
Ne igyatok alkoholt.
Elég a vitamin, és a sok zöldség.
#1 nem nem az az alkoholista aki mindenap ilyen kis mennyiséget iszik.
Ebédhez én is egy pohár bort szoktam fogyasztani a gasztronómiai élmény miatt.
A vitaminok mellé ihattok alkoholt.
És az mire jó, hogy mindennap iszol?
Alkalmanként oké, de mindennap?
Te dolgod mondjuk.
Egyébként de, alkesz aki mindennap iszik.
Nyugodtan ihatsz nem lesz tőle semmi bajod se. Ez nem gyógyszer, hanem vitamin. A vitaminok nem minősülnek gyógyszernek.
Az alkohol és a vitamint között teljen el minimum 5 óra.
Tehát vagy iszol, vársz 5 órát és utána megeszed a vitamint. Vagy fordítva.
De jó lenne, ha olyan alkoholistákkal találkoznék, akik minden nap isznak, de csak keveset! Nem, nem alkoholista és iszákos az, aki mindennap iszik. Az alkoholista, függő, aki nem bírja ki alkohol nélkül. Tehát tegyük fel, minden délután négykor iszok egy fél pohár bort, mert élvezem az ízét, de ma kimaradt a napomból. Nem érdekel, nem bánom, iszok máskor. Na egy alkoholista nem így gondolkodik.
Mondom ezt úgy, hogy fiatal vagyok. nem iszom alkoholt, és alkoholisták között nőttem fel. Hagy tegye már azt a másik, amit akar, nem ez volt a kérdés amúgy sem.
Egyébként én is egyetértek az utolsó hozzászólóval. Mindenképpen teljen el idő az alkohol fogyasztása és a vitamin bevétele között!
Dehogy alkoholista a napi kis konyaktól. :D Akkor lenne az, ha nem bírná ki nélküle. Nem üvegszámra isszák. Meg nyugdíjasok, nem így mennek dolgozni, vezetni.
Ha délben ebédeltek, és akkor isszátok meg a konyakot, akkor azért estig elég sok idő van. 1-2 óra múlva beveszi a D vitamint, és még akkor is csak 13-14 óra van. Messze még az este a gyógyszerig.
8: Aki 3 cent konyakot, vagy akármit iszik, az az íze miatt issza. Az annyira kis mennyiség, hogy semmi hatása sincs. Nem azért issza, mert anélkül nem tud otthonról elindulni vagy nem tud létezni, elvégezni a feladatát.
Ismerek én olyat, aki naponta iszik és alkoholista, de ő naponta több üveg sört, és mellé még egy üveg bor is lecsúszik minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!