Van 110 liter savanyú borom. pálinkát akarok belőle csináltatni. Hogyan készítsem elő a kifőzéshez?
Figyelt kérdés
#Borból pálinka
2020. aug. 27. 16:19
1/5 anonim válasza:
Öntsd bele az üstbe.
Semmiképpen ne tegyél bele pl. cukrot! Karamellizálódna az üst oldalán és vakarhatod.
2/5 mindentudó99 válasza:
Semmit nem kell előkészíteni. Egyàltslán hogy merül fel h9gy bárki cukrot tegyen bele. Trljesen értelmetlen dolog lenne.
3/5 Phoney válasza:
Ha megsavanyodott, akkor főzés előtt semlegesítsd az ecetsavat (pl. szódabikarbónával), külöbben ocsmány karcos szeszt ad. Jó így se lesz, de iható még lehet.
4/5 anonim válasza:
Ha csináltatni akarod, akkor a legfőbb baj, hogy összeöntik máséval, mert kevés, ennyiért egy bérfőző nem indítja el a főzést, tavaly én is így jártam a barackkal.
5/5 mindentudó99 válasza:
Otthon kell főzni. Tudod ki adnà be főzdébe. Vagy azt kapod vagy nem amit bevittèl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!