Mitől lett a bor ilyen savanyú?
Figyelt kérdés
Van kevés szőlőnk az udvaron, csemegeszőlő.Sokáig hagyjuk mindig direkt a tövön, hogy jó édes legyen.Eddig nem volt vele gond.Most a mézédes szőlőből, még kevés cukrot is tettem bele, olyan savanyú bor lett, mint az ecet.Ihatatlan.
Sose lett ilyen, iható, finom bor lett mindig.Nem sok, vagy 50 liternyi.
Lehet vele kezdeni valamit, azon kívűl hogy kiborítom?
2018. nov. 11. 07:06
1/4 anonim válasza:
Borecetet csinálsz belőle. Tulajdonképen már az is.
2/4 anonim válasza:
Lepárlod, vagy készíthetsz ízesített bort, likőrbort, vermuthot.
3/4 anonim válasza:
Beélesztőzted? Ha nem, akkor valószínű, hogy belekerült egy csomó ecetsav baktérium, amitől savanyú lett.
4/4 anonim válasza:
Az mostani meleg miat megecetesedett. Vagy bor ecetet vagy ha szerencséd van pálinkát bírsz belőle csinálni vagy valami likőrt inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!