Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mitől lett a bor ilyen savanyú?

Mitől lett a bor ilyen savanyú?

Figyelt kérdés

Van kevés szőlőnk az udvaron, csemegeszőlő.Sokáig hagyjuk mindig direkt a tövön, hogy jó édes legyen.Eddig nem volt vele gond.Most a mézédes szőlőből, még kevés cukrot is tettem bele, olyan savanyú bor lett, mint az ecet.Ihatatlan.

Sose lett ilyen, iható, finom bor lett mindig.Nem sok, vagy 50 liternyi.

Lehet vele kezdeni valamit, azon kívűl hogy kiborítom?


2018. nov. 11. 07:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Borecetet csinálsz belőle. Tulajdonképen már az is.
2018. nov. 11. 07:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Lepárlod, vagy készíthetsz ízesített bort, likőrbort, vermuthot.

[link]

2018. nov. 11. 08:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Beélesztőzted? Ha nem, akkor valószínű, hogy belekerült egy csomó ecetsav baktérium, amitől savanyú lett.
2018. nov. 11. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Az mostani meleg miat megecetesedett. Vagy bor ecetet vagy ha szerencséd van pálinkát bírsz belőle csinálni vagy valami likőrt inkább.
2018. nov. 11. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!