Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyek a legjobbak a Szekszárd...

Melyek a legjobbak a Szekszárdi és Villányi borok közül?

Figyelt kérdés

Egy külföldi ismerősömnek szeretnék vinni jó fajta, finom magyar bort, vöröset.

Nagyon szereti a borokat, de elmondása szerint mikor járt itt egy rövid időre és megkóstolta az itteni borokat, nem ízlettek neki (arra nem emlékszik, milyen fajták voltak).

Ezután a csalódása után szeretném meglepni valami igazán jó borral.

Azt hallottam a Szekszárdi és Villányiak a legjobbak.

A pénz nálam nem számít, viszont nem akarok olyat venni sok pénzért, ami nem is jó, hanem csak a nevét fizetem meg és a díszes csomagolást.

Melyik az, amelyik tényleg jó, megéri a pénzt, ízlene az ismerősömnek, és nemcsak a hype nagy körülötte?

Nem akarom hogy megint csalódjon.

Előre is köszönöm.

2020. aug. 26. 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Villányiból a Günzer a kedvencem, sokkal jobbak a palackozott borai mint a Bock üzletbe kerülő borai. Viszont ha elmész hozzá borkóstolásra, akkor előkerülnek ott is a kincsek.
2020. aug. 26. 18:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A külföldi ismerősöd milyen nemzetiségű? Mert mondjuk egy németnek vulkanikus talajon nőtt szőlő borát kínálni öngól, nekik a száraz mészköves rizling jön be általában - hiszen otthon azt kapja, azt szokta inni, ahhoz van hozzászokva.

Megkérdezhetnéd tőle, melyik számára hazai bor finom, annak a karakterét kellene itthon megtalálni (#1 voltam).

2020. aug. 26. 18:25
 3/3 anonim ***** válasza:
76%
Bock, sauska, gere.
2020. aug. 26. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!