Melyek a legjobbak a Szekszárdi és Villányi borok közül?
Egy külföldi ismerősömnek szeretnék vinni jó fajta, finom magyar bort, vöröset.
Nagyon szereti a borokat, de elmondása szerint mikor járt itt egy rövid időre és megkóstolta az itteni borokat, nem ízlettek neki (arra nem emlékszik, milyen fajták voltak).
Ezután a csalódása után szeretném meglepni valami igazán jó borral.
Azt hallottam a Szekszárdi és Villányiak a legjobbak.
A pénz nálam nem számít, viszont nem akarok olyat venni sok pénzért, ami nem is jó, hanem csak a nevét fizetem meg és a díszes csomagolást.
Melyik az, amelyik tényleg jó, megéri a pénzt, ízlene az ismerősömnek, és nemcsak a hype nagy körülötte?
Nem akarom hogy megint csalódjon.
Előre is köszönöm.
A külföldi ismerősöd milyen nemzetiségű? Mert mondjuk egy németnek vulkanikus talajon nőtt szőlő borát kínálni öngól, nekik a száraz mészköves rizling jön be általában - hiszen otthon azt kapja, azt szokta inni, ahhoz van hozzászokva.
Megkérdezhetnéd tőle, melyik számára hazai bor finom, annak a karakterét kellene itthon megtalálni (#1 voltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!