Ez az ital milyen?
Én mondjuk utálom a konyakot, de egyébként ez egyáltalán nem drága..
A drága valahol itt kezdődik, a blue label Johnny Walkernél...
ma 11:27
Ennyit akkor sem adnék egy üveg italért ha milliárdos lennék...
Dehogynem adnál....
Csak most gondolod azt, mert elképzelni se tudod, hogy nem a havi minimálbérből kell gazdálkodnod...
Nem árulnának ilyen italokat, ha nem lenne rá kereslet!
2
Ezeket hol lehet kapni?Ilyeneket mondjuk a tescóban nem láttam még..
ma 11:45
Ha már ennyire számít a pénz, akkor eleve ne Tescóban vedd a rövidet, mert a legtöbbjük ott sokkal drágább, mint egy normális italboltban. Ezt a kettőt is italboltokban fogod megtalálni, szerintem a legtöbb megyeszékhelyen találsz ilyet.
neten sok infót megtalálsz a kérdéseidre. akár italt is rendelhetsz onnan ahol a legolcsóbb.
kezdetben leírhatnád mi az ízllésed, mennyit szánsz rá, milyen italokat kedveslz stb.
így senki nem tud neked érdemben válaszolni.
7
Brandyből eddig csak a St. Rémy VSOP nevűt ittam.A kérdésben említett ital és ez az árát tekintve kb. úgy aránylik egymáshoz mint a Pilsner Urquell és a Kőbányai.A két sör között könnyen érzékelhető, jelentős minőségbeli különbség van.A Pilsner javára.
A St. Rémy és a Lánchíd brandy között van ekkorra eltérés?Ha nincs akkor számomra nem éri meg az árát.
Nincs.
A helyzet az, hogy 15-20e forint alatt nagyon kicsi a különbség röviditalokat tekintve.
Ezek futószalagon gyártott hulladékok, amiket nem érdemes egy lapon említeni egy minőségi itallal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!