Kezdek alkoholista lenni?
16 evesen? Finoman szolva nem normalis. Egyaltaan a piàlàs sem. A szuleid meg mennyenek a picsaba h ezt hagyjak. Màr ha nem kamu a kerdes.
Nem vagy alkoholista csak egy idiota kiskamasz aki menozni akar ezzel
Mindenkinek köszönöm a válaszát :)
4. : Ha menozni szeretnék csak vele, akkor nem tettem volna fel a kérdést, hogy ez nagy gond e :)
nehéz eldönteni. ha túl sokáig tart ez a vágyakozás a pia iránt,akkor alkoholizmus. ha egy idő után megunod, akkor nem :)
talán egy jó fej pszichológus erre tudna választ adni.
mondjuk az jó jel,hogy felmerült benned ez a kérdés. ha kitart is a vágyakozásod, figyeld a tested és a személyiséged reakciót. ha nagyon mélyre mennél ,akkor jó lesz megállni,ha negatív dolgok történnek pld fizikálisan és mentálisan lerobbansz.
Nagyon köszönöm a válaszokat! Nagyon aranyosak vagytok :)
Ment a pipa :)
az alkohollal együtt lehet élni. nyílván a mennyiség sem mindegy,de ez egyén függő is,h ki mennyit bír. én szeretem a jó borokat és kb 1 üveg lemegy 1 nap,de csak kajához iszom. az adja ki az egész rituálé élvezeti értékét.jó pia ,jó kaja és becsiccsentés :) így viszont tudatosabban kell a negatív hatásaira figyelni. töményet nem nagyon iszom,,mert sztem az már tényleg durván rombolja az egészséget rövid távon is.arról nem is beszélve,hogy sokka könnyebb egymás után bedobni a feleseket. egy lány - de bárki - esetében pld arra is érdemes figyelni,hogy az alkohol vízelvonó hatású, így a bőröd feszessége ,vagyis a szépséged is eltünhet egy idő után.
tehát, aki hosszabb távon iszik, annak a követlezőkre kell figyelni.
igyon sok vizet,folyadékot. sportoljon, edzzen intenzíven,mert az segít feldolgozni és karbantartja a testet, szellemet,
a régi emberek is ittak, - meg jó zsírosakat ettek :) -de sokat dolgoztak is mellette. amivel ellensúlyoztak. aztán ihattak megint :)
nagyon fontos még az étkezés,mert az alkohol a gyomorban található jó baktériumokat pusztítja,vagyis a bélflórát, ami köztudottan a legfontosabb immunrendszere az embernek.enélkül sokkal könnyebben megbetegszel. tehát törekedj a változatos étkezésre, elsősorban a zöldség, gyümölcs és hús fogysztásra. tejtermékek, teljesebb kiörlésű liszt , kenyér stb hogy minél több vitamin kerüljön beléd.vásrolhats külön vitaminokat C, D, B, E stb és ami sztem alap,hogy probotikumokat is szedj, amivel pótolod a jó baktériumokat a gyomorban. pld Béres probio6, vagy Biokult stb én pld a kefírbe kevert zabpehelyre esküszöm+ lenmagliszt+gyümölcs,méz,reszelt répa stb ami a gyomrot hamar rendbeteszi és emellé lehet szedni a probiotikumot, mert a jó baktériumoknak szüksége van rostokra ,amin megtapadhat.
Elnézést a hosszú szövegért,ne vedd kioktatásnak,de a pia valóban nem egészséges nagyobb mennyiségben,és kell figyelni a következményekre is,főleg ha az ember szeretne sokáig fitten és egészségben élni.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!