Volt már veletek olyan, hogy nem vettétek észre, hogy berúgtok, és utána nem birtatok felállni?
9 Nem minden esetben veszi észre, hogy mennyire részeg
Azt szerintem mindenki érzi, hogy részeg csak amikor fel kell állni a székről akkor esik is le, hogy mennyire is van az illettő berúgva
egyetértek #11-el, de elméletben el tudom képzelni,hogy valaki annnyira elitta az agyát, vagy állandóan iszik mondjuk hajléktalanként ,hogy megszokja és már nem tünik fel neki.
nekem még sosem volt olyan,hogy öntudatlan lettem volna. a legrészegebb pillanatimban is tudatomnál vagyok és igyekszem korrigálni a gondolkodásom a mozgásom. más kérdés,hogy van már olyan állapot,amikor ez nem megy és olynakor hirtelen nagyot tud esni az ember,mert nem érzi a tagjait.
egyébként én is itthon iszom általában és már volt párszor,hogy eljutottam odáig,hogy dobáltam magam ide oda ,ágyra ,vagy a széken előre hátra ,de tudatomnál voltam,csak rettentően feloldotta a gátlásaim :D
Ha volt is, en arra biztos nem emlekszem ... csak elmeseles alapjan :)
Van egy mondas: "aki emlekszik Woodstock-ra" ... az valoszinuleg nem is volt ott :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!