Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Volt már veletek olyan, hogy...

Volt már veletek olyan, hogy nem vettétek észre, hogy berúgtok, és utána nem birtatok felállni?

Figyelt kérdés

2020. júl. 28. 13:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

9 Nem minden esetben veszi észre, hogy mennyire részeg

Azt szerintem mindenki érzi, hogy részeg csak amikor fel kell állni a székről akkor esik is le, hogy mennyire is van az illettő berúgva

2020. júl. 28. 16:32
 12/15 anonim ***** válasza:

egyetértek #11-el, de elméletben el tudom képzelni,hogy valaki annnyira elitta az agyát, vagy állandóan iszik mondjuk hajléktalanként ,hogy megszokja és már nem tünik fel neki.

nekem még sosem volt olyan,hogy öntudatlan lettem volna. a legrészegebb pillanatimban is tudatomnál vagyok és igyekszem korrigálni a gondolkodásom a mozgásom. más kérdés,hogy van már olyan állapot,amikor ez nem megy és olynakor hirtelen nagyot tud esni az ember,mert nem érzi a tagjait.

egyébként én is itthon iszom általában és már volt párszor,hogy eljutottam odáig,hogy dobáltam magam ide oda ,ágyra ,vagy a széken előre hátra ,de tudatomnál voltam,csak rettentően feloldotta a gátlásaim :D

2020. júl. 28. 19:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha volt is, en arra biztos nem emlekszem ... csak elmeseles alapjan :)

Van egy mondas: "aki emlekszik Woodstock-ra" ... az valoszinuleg nem is volt ott :)))

2020. júl. 28. 20:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Középiskolás koromban, nyári gyakorlaton egy borkombinát pincéjében iszogattunk, miközben odakint tombolt a hőség. Na, el lehet képzelni, amikor kellemesen kapatos állapotban kiléptünk a 40 fokba; jobbra-balra dőlt az egész osztály, és a buszba már négykézláb másztunk be. Pedig a tanár előre szólt, hogy ne nyeljük le az anyagot, de olyan jóízű borokat kaptunk, hogy a fiúk közül senki sem köpte ki.
2020. júl. 29. 13:31
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Számomra ez nem igazán lehetséges,mivel mindig érzem,ha tompulnak az érzékeim,kevésbé tudok fókuszálni, hangosabban kezdek beszélni,melegség önt el, ha pedig hirtelen rántom el egy kicsit a fejemet akkor pedig "késik a kép". Általában ebből az utolsóból vonom le a következtetést, hogy kezd "beütni". És ugye ez ülve is működik.
2020. aug. 4. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!