Volt már veletek olyan, hogy nem vettétek észre, hogy berúgtok, és utána nem birtatok felállni?
Volt... életemben kétszer ittam csak vodkát, mindkétszer ez lett az eredménye. SEMMIT nem éreztem x ideig, mintha sima üdítőt innék, aztán egyszer csak k.o. és mozdulni se bírtam.
Azóta messzire elkerülöm. :D
Fiatal voltam még és nem bírtam az italt de aznap este sokat ittam
Én észrevettem, hogy részeg vagyok csak azt nem vettem észre, hogy már annyira részeg vagyok, hogy nem bírok járni
Ezért lefeküdtem egy padra és ott feküdtem egy órán át mire fel tudtam kelni
Miután pedig felkeltem, maximális szédüléssel hazaindultam úgy, hogy az egyik kezemmel a boltok kirakatait meg a házak falát fogtam mert különben elestem volna
Ez az egyébként félórás hazaút tartott nekem abban az állapotban akkor másfél óráig mire nagy nehezen hazaértem
#3 Na ezért iszok (100/99-szer) csak otthon.
Egyébként ilyen velem nem fordulhat elő, mivel az agyam már százszor 'leáll', mire a testem is. Akkor is tudok menni ha már nem érzem a talpam alatt a földet lépés közben, persze az érzés nagyon furi lesz.
4-es voltam.
Azért nehéz ez, mert nincs két egyforma lerészegedés. Nagyban függ attól, hogy mennyit aludtál, mennyire vagy fáradt, mit ettél vagy nem ettél, előtte mit csináltál (megerőltetted magam fizikálisan vagy pihentél) stb.
Pár éve nyáron majdnem minden hétvégén ugyanazt a fröccsmennyiséget ittam meg (3 nagyfröccs, ami ugye 6 deci bor és 3 deci szóda) nagyjából ugyanannyi idő alatt és minden alkalommal más volt. Volt, amikor gyakorlatilag semmit nem éreztem, volt, amikor megéreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!