11/13 anonim válasza:
#10 Igazi és mínőségi.
Izlések és pofonok. Én mondjuk a nekem ilyen "lónyál" koktélokat nem szeretem.
12/13 anonim válasza:
9
Az egyik válaszoló már leírta,hogy az abszintot hígítani kell.
----------------------
Nekem a 45-50%-nál erősebb tömény már nem az igazi.Inkább iszok 2 negyvenest mint egy nyolcvanast.Biztos van aki nemcsak kivagyiságból issza ezeket a méregerős szeszeket.Hanem tényleg szereti,élvezi ahogy mardossa a száját,nyelőcsövét az alkohol.Annak váljék egészségére.
13/13 anonim válasza:
#12 Életemben kétszer voltam berúgva. Bár akkor az is volt a cél. A kétszer két abszintban meg kezdésnél, hiába imádom az ízét, abban hogy kettesével ittam, benne volt, hogy skandináv ivó turistáknak megmutassam, hogy mi magyarok is tudunk inni. Bár vicces ebben, hogy én is félig svéd vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!