#2 Miért ne lehetne több pohárral meginni ezekből. Kétszer két abszinttal kezdtem Pesten a szombat éjszakát.
Jó. Negyedóra alatt elfogyasztva, egy 0.7-es 37.5% Vodkától én is berugok.
Minek neked 95% alkoholt inni?
Igyál 45%-os házipálinkát ha be akarsz rúgni gyorsan, bőven filmszakadásod tőle egész este már olyan 2dl körül
Mindent erősen irritálhat, amin a gyomrodig végigmegy, illetve ha nem számolsz az alkoholtartalmával, akkor jobban berúghatsz, mint akartál. Belehalni leginkább akkor lehet, ha elfelejtik, hogy egy feles az "kettő". Bármilyen töményszesztől meg lehet halni, ha elég szaporán iszod.
Amúgy semmi értelme töményen meginni, mazochista szórakozás.
Én dolgoztam 96-os alkohollal, és ki akartam próbálni, hogy a számba veszem, kifújom, és meggyújtom. :D Az eszem már akkor is megvolt hozzá! XD
Tényleg meg lehet gyújtani, de mondjuk 3 másodpercig volt a számban, szétmarta az egész szájüreget, a nyelvemet, az ajkamat...
Nem fájt, csak teljesen "simára" marta, elég hülye érzés volt. Úgyhogy nem játék!
Jó. Negyedóra alatt elfogyasztva, egy 0.7L-es 37.5% Vodkától én is berugok.*
Lehet van olyan, aki két deci pálinkától berúg.
#8 Abszint íze csak tisztán jó.
Jó az csak ~80%-os.
ma 07:56
Az abszint íze jeges vízzel hígítva jó, erre találták ki, a maga idejében még az alkoholisták nagy része is felhígítva itta. Ha egy abszint töményen jobb, akkor az nem igazi abszint vagy rossz abszint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!