Haverom, 26 éves, és még soha nem ivott semmilyen alkoholt. Szerintetek, hogy tudnám rávenni, hogy velünk igyon egyszer?
52 éves vagyok.
Fiatal koromban, amíg azt hittem, hogy ettől leszek felnőtt, addig meg meg kóstoltam szinte mindent, aztán rájöttem, hogy semmi szükségem rá.
Hiába cseszegetnek a haverok, akkor sem fogok inni.
Úgyhogy hagyd békén a haverodat. Egyszer talán majd megkapod a fele máját.
Amúgy, ha olyannak akarsz italt venni, aki egyáltalán nem iszik, azt célszerű Ouzo-val kínálni. Az ánizsos íz szinte mindenkinek bejön.
A régiek talán emlékeznek , hogy mit kaptak az orvosnál köhögésre. Volt az átlátszó, ánizsos , meg a rózsaszín szirupos folyadék.
Kérdező te egy idióta vagy .
Miért akarod hogy barátod igyon ha nem akar .én sem iszom mert nem kell ,nincs rá szükségem enélkül is jól tudom magam érezni.
Én lassan 28 leszek, mégsem voltam még sosem részeg. Egyszerűen nerm ízlik az alkohol, egyik fajtából sem tudnék néhány kortynál többet meginni. Ettől függetlenül kóstoltam már persze mindet, s szerintem a Jägermeister íze a legjobb, míg a legpocsékabbnak a sört találom.
F
Nem kell rávenni, hogy igyon, el tudja dönteni.
A kérdező kommentjére meg ( "piásan is lehet vezetni") csak annyit mondanék: jó pár éve, tizenéves korunkban testvérem egy társasággal volt bulizni. Két autóval mentek. Hazafelé az egyik autó tulajdonosa nem akarta átengedni a volánt másnak, pedig ő ivott. Hiába volt minden, beült az autóba és ő vezetett. Két kislány is ment vele, akik mindenhova követték, jóképű gyerek volt. Pár nappal később egyszerre tartották a temetésüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!