Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Haverom, 26 éves, és még soha...

Haverom, 26 éves, és még soha nem ivott semmilyen alkoholt. Szerintetek, hogy tudnám rávenni, hogy velünk igyon egyszer?

Figyelt kérdés

2020. júl. 5. 12:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem venném rá. Én szoktam alkoholt inni, de engem is baromira idegesít, ha erőltetik, ha épp nem akarok inni.
2020. júl. 5. 13:49
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne akard rávenni. Nem tudhatod, hogy miért nem iszik. Lehet, hogy olyan betegsége van vagy olyan gyógyszert szed, ami miatt nem is ihat alkoholt. Én olyat ismerek, akinek alkoholisták voltak a szülei és ezért ő úgy döntött, hogy nem fog alkoholt fogyasztani. Soha nem jutott eszembe, hogy tukmáljam. Tartsd tiszteletben a döntését.
2020. júl. 5. 14:13
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából nincs semmilyen háttere csak, a borra allergiás vagyok, ezért is nem iszom, meg teljesen jól megvagyok pia nélkül is. Meg már a szagától is rosszul vagyok, és mivel én vagyok a sofőr, nem is engedhetem meg magamnak azt, hogy bármilyen alkoholt is fogyasszák. Tegnap, kipróbáltam a bort, és azóta be van dagadva a torkom. Ezért is nem mondtam,hogy nem megyek most veletek.
2020. júl. 5. 14:23
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

52 éves vagyok.

Fiatal koromban, amíg azt hittem, hogy ettől leszek felnőtt, addig meg meg kóstoltam szinte mindent, aztán rájöttem, hogy semmi szükségem rá.

Hiába cseszegetnek a haverok, akkor sem fogok inni.

Úgyhogy hagyd békén a haverodat. Egyszer talán majd megkapod a fele máját.

Amúgy, ha olyannak akarsz italt venni, aki egyáltalán nem iszik, azt célszerű Ouzo-val kínálni. Az ánizsos íz szinte mindenkinek bejön.

A régiek talán emlékeznek , hogy mit kaptak az orvosnál köhögésre. Volt az átlátszó, ánizsos , meg a rózsaszín szirupos folyadék.

2020. júl. 5. 14:26
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező te egy idióta vagy .

Miért akarod hogy barátod igyon ha nem akar .én sem iszom mert nem kell ,nincs rá szükségem enélkül is jól tudom magam érezni.

2020. júl. 5. 15:41
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én lassan 28 leszek, mégsem voltam még sosem részeg. Egyszerűen nerm ízlik az alkohol, egyik fajtából sem tudnék néhány kortynál többet meginni. Ettől függetlenül kóstoltam már persze mindet, s szerintem a Jägermeister íze a legjobb, míg a legpocsékabbnak a sört találom.

F

2020. júl. 5. 16:23
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell rávenni, hogy igyon, el tudja dönteni.

A kérdező kommentjére meg ( "piásan is lehet vezetni") csak annyit mondanék: jó pár éve, tizenéves korunkban testvérem egy társasággal volt bulizni. Két autóval mentek. Hazafelé az egyik autó tulajdonosa nem akarta átengedni a volánt másnak, pedig ő ivott. Hiába volt minden, beült az autóba és ő vezetett. Két kislány is ment vele, akik mindenhova követték, jóképű gyerek volt. Pár nappal később egyszerre tartották a temetésüket.

2020. júl. 5. 22:07
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
#17 Ezért is írtam, hogy ez az egyik ok amiért nem iszok! A másik meg, hogy allergiás vagyok az alkoholra,és beragad egy kortytol is az egész torkom. Hiába mondom el neki mindig, neki ez a mániája, hogy engem le kell itatni..
2020. júl. 5. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!